Nejste přihlášen/a.
Zdravím, tento telefon mám asi měsíc a poslední dobou mě pomalu nabíhá načítací obrazovka. Svůj telefon si vždycky zamykám (obrazovku) a když si ho chci odemknout čekám minimálně 5 sekund než naběhne obrazovka s vyzváním nakreslení devítibodového vzoru. Doporučil by mi někdo nějaký program či něco? Prosím ne Clear Master Děkuji předem.
nedokážeš si vzpomenout na souvislost mezi nějakou instalací a tímto problémem? Mě např po instalaci Viberu nefungovalo odemykání telefonu po ukončení hovoru - nerozsvítil se. Jinak reset do továrního nastavení je jistota - jen pozor na data o která můžeš přijít.
Co tím programem myslíš? Jako na vyčištění, nebo nějakou alternativu k odemykací obrazovce?
Jestli chceš vyčistit, nic lepšího než Clean Master stejně nenajdeš (sám ho používám už dlouho na tomto mobilu a nemám problém, jen jsem zakázal veškeré hlídání aplikací a ochranu v reálném čase, mám to jen na "ruční" čištění).
Alternativu odemykacího obrazce neznám, osobně jsem veškeré odemykací ochranné prvky zavrhnul a tak mi po stisknutí tlačítka hned naběhne plocha, tak mi to vyhovuje nejvíc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.