Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Huawei Ascend Y300 - Odemykací obrazovka

Od: d9968004* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, tento telefon mám asi měsíc a poslední dobou mě pomalu nabíhá načítací obrazovka. Svůj telefon si vždycky zamykám (obrazovku) a když si ho chci odemknout čekám minimálně 5 sekund než naběhne obrazovka s vyzváním nakreslení devítibodového vzoru. Doporučil by mi někdo nějaký program či něco? Prosím ne Clear Master :) Děkuji předem.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

nedokážeš si vzpomenout na souvislost mezi nějakou instalací a tímto problémem? Mě např po instalaci Viberu nefungovalo odemykání telefonu po ukončení hovoru - nerozsvítil se. Jinak reset do továrního nastavení je jistota - jen pozor na data o která můžeš přijít.

d9968004*
hodnocení

To me nenapadlo - posledni co sem instaloval byl rayman a púak se to zacalo. Zkusim ho odinstalovat, stejne ho nnehraji - diky :)

hodnocení

0x

Co tím programem myslíš? Jako na vyčištění, nebo nějakou alternativu k odemykací obrazovce?

Jestli chceš vyčistit, nic lepšího než Clean Master stejně nenajdeš (sám ho používám už dlouho na tomto mobilu a nemám problém, jen jsem zakázal veškeré hlídání aplikací a ochranu v reálném čase, mám to jen na "ruční" čištění).

Alternativu odemykacího obrazce neznám, osobně jsem veškeré odemykací ochranné prvky zavrhnul a tak mi po stisknutí tlačítka hned naběhne plocha, tak mi to vyhovuje nejvíc :)

d9968004*
hodnocení

No že by mi někdo odepsal proč se ta odemykací obrazovka tak dlouho načítá nebo něco podobného. Ale clean master je sviňa jak ti za týden sežere 88% RAM i se systémem :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]