Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení sat a VRC

Od: mirat odpovědí: 9 změna:

Rozumím tomu tak že půjde nahrávat ze satelitu na VRC jen kanál na který se právě dívám a je nemožné nahrávat kanál a jiný sledovat? Vyřešil by to DVB-T Recorder? Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Satelit má v sobě tuner a do TV posílá jen jeden kanál, právě ten, na který se díváš. DVB-T to neřeší.

A nezakládej další otázky, ale piš do předcházejícího dotazu.

mirat
hodnocení

Díky..A je možná nějaká varianta která by tohle vyřešila? Aby bylo možné nahrávat signál ze satelitu?

Ale to přeci jde, ale kanály se přepínají na satelitu a ne na videu.

mirat
hodnocení

Takže zapojení zustaně stejné jen se musí nahrávání nastavit v sat..Jestli tomu rozumím správně...

mirat
hodnocení

Jde mi o to jestli se vůbec da nahrat na VRC program jiny ze SAT než který se sleduje...V případě jiné řešení..Díky za radu...

Pokud bude mít satelit dva tunery, pak ano. Jinak o další možnosti nevím.

mirat
hodnocení

Satelit má 2 tunery, ovšem funguje mi pouze nahrávání kanálu který sleduji...A nevím jak mám nastavit jiný program na nahrávání..

V tom případě budeš muset čerpat informace z manuálu o jaký druhý tuner se jedná.

mirat
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]