Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cvrkání lednice

Od: bocian odpovědí: 2 změna:

Zdravím koupili jsme lednici whirlpool skoro rok fungovala bez problémů ale v poslední době se ozývají zvuky podobné cvrkání cvrčka chtěl sem se ze zeptat čím by to mohlo být díky za radu

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmhad*
hodnocení

0x

cvrček to nebude,jen roztahování a smršťování kovu,konkrétně chladídí mříže na zadní stěně lednice.Zřejmě čase trochu povolila nějaká spona ,která ji přidržuje k lednici. Ale to je u lednic běžné. Tolik můj názor.

hodnocení

0x

naše lednice to taky dělala - vydávala takové vrnivé zvuky a musím říct, že časem mi to bylo docela příjemné a když jsme koupili novou, která to nedělá, tak mi to chybí... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]