Nejste přihlášen/a.
Dobrý den... Mám už cca 1 a půl roku mobil samsung galaxy mini 2. Mám s ním problém: sám se vypíná, nemůžu už na něm mít aplikace (nejvíc tak 2) protože mi to asi po 5minutách napíše že aplikace ta a ta přestala pracovat. Skoro pořád se mi seká a nepomůže ani když ho resetnu... Vím že ho nemám moc dlouho ale pěkně mě to štve. Mamce to říkám jen někdy jinak o tom neví. Párkrát se mi stalo že když jsem telefonovala, tak se mi ten hovor vypnul a nebylo to signálem. O vánocích mi končí smlouva s T-Mobile a budem jí prodlužovat. Tak si budu přát nový a vyjde na levněji Co si myslíte o Samsung galaxy Core Plus? Máte nějaké typy na ne drahé telefony?
Ps: opravdu né drahé
Předem Díky za názor a tip
Samsung galaxy Core Plus je velice vydařený telefon za přijatelnou cenu...a pokud se podíváš na některé stránky o telefonech má skvělé hodnocení...ještě k tomu rozbytému telefonu...člověk to musí brát zase s té druhé strany ..kdyby vše fungovalo jak má spousta opravářů by byla bez práce )...ale ještě bych ti doporučil..při koupi nového telefonu se zeptat na prodloužení záruky...nevím přesně jak to funguje zrovna u telefonu ale třeba u notase to jde prodloužit o dva roky ..takže na čtyři ..sice zaplatíš o nějakou korunu víc ..ale přece jen záruka je záruka ..ať si koupíš jakýkoli přeji ať šlape ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.