Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový mobil - Co si myslíte o tomhle?

Od: dedegadlin odpovědí: 2 změna:

Dobrý den... Mám už cca 1 a půl roku mobil samsung galaxy mini 2. Mám s ním problém: sám se vypíná, nemůžu už na něm mít aplikace (nejvíc tak 2) protože mi to asi po 5minutách napíše že aplikace ta a ta přestala pracovat. Skoro pořád se mi seká a nepomůže ani když ho resetnu... Vím že ho nemám moc dlouho ale pěkně mě to štve. Mamce to říkám jen někdy jinak o tom neví. Párkrát se mi stalo že když jsem telefonovala, tak se mi ten hovor vypnul a nebylo to signálem. O vánocích mi končí smlouva s T-Mobile a budem jí prodlužovat. Tak si budu přát nový a vyjde na levněji :) Co si myslíte o Samsung galaxy Core Plus? Máte nějaké typy na ne drahé telefony?

Ps: opravdu né drahé :-D

Předem Díky za názor a tip ;)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

burbulec*
hodnocení

0x

Samsung galaxy Core Plus je velice vydařený telefon za přijatelnou cenu...a pokud se podíváš na některé stránky o telefonech má skvělé hodnocení...ještě k tomu rozbytému telefonu...člověk to musí brát zase s té druhé strany ..kdyby vše fungovalo jak má spousta opravářů by byla bez práce :))...ale ještě bych ti doporučil..při koupi nového telefonu se zeptat na prodloužení záruky...nevím přesně jak to funguje zrovna u telefonu ale třeba u notase to jde prodloužit o dva roky ..takže na čtyři ..sice zaplatíš o nějakou korunu víc ..ale přece jen záruka je záruka ..ať si koupíš jakýkoli přeji ať šlape ...

flip
hodnocení

0x

Smlouvu u T-mobile jsem si prodlužovala v lednu, dotované telefony už nevedou, dají ho maximálně na splátky. Taky jsem chtěla nový, nakonec si koupila normálně jinde..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]