Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
někdy nazačátku srpna si nejspíš koupím mobil a tak přemýšlím který... Ovšem já jsem naposled měl mobil Sony Ericsson K300i .. což už je vykopávka, tak nemám zkušenosti s těma dnešníma mobilama... Chtěl bych aby na tom mobilu šlapaly ty hry když je nuda, taky aby foťák/video byl dobrý, vydržel aspoň den/dva, a aby taky měl taky dost místa, nebo ať má podporu nějakých tech karet, šly na něm pouštět v dobré kvalitě filmy, atd... Rozlišení by bylo asi nejlepší 1920 x 1080 a taky nechci žádný tlustý mobil, nejlépe tenký a velikost aby tak nějak odpovídala iPhone 5S. Co byste mi doporučily do tech 8 000 Kč tedy? Vážně nemám zkušenosti s těma OS všema a takový... Tak mi snad pomůžete.
Děkuji
Mobilům prd rozumím, ale 1920x1080? Dyť to by bylo 4x větší rozlišení, než má retina.
2048*1536 na 9.7’’ tabletu. Ne na čtyřpalcovým mobilu.
Který OS, zda Android nebo WP, nebo jablko - to si musíte rozmyslet sám. Nicméně, každý má něco do sebe. Předenším WP 8.1 se už stává docela použitelným. Pokud chcete mít kdejakou aplikaci a vymýšlet, co ještě nainstalovat, kde co ladit, měnit a štelovat na mobilu, pak Android. Jinak bych i doporučil dnes WP. Ono také záleží, jaký máte mail. Android je bytostně propojen s gmailem, kdežto WP zase outlook.com. Jablko jistě není špatné (pokud na něj máte zbytečné peníze), ale zázraky se u něho nekonají.
Ten Nexus 5 vypadá celkem dobře, ale zase nějakých 12 GB není nějak málo? Kdyby se dala využít nějaká karta ale ten mobil to nepodporuje :/. Krom toho dělají ho i v jiné barvě než v červené? Každopádně "jablko" nechci... Není ještě nějaká výhodna volba do 8 000 Kč?
Jinak děkuji zatím za rady.
Teď opravdu nevím zda tento zopomobile.cz/... nebo tedy tento czc.cz/... ... U Nexus je pouze červený, já bych chtěl právě jinou barvu ale zase dávat za barvu mobilu další 2 000 Kč je blbost... Ale má zase nejrychleji ty aktualiazce atd... Poraďte mi se rozhodnout.
doplněno 09.06.14 15:57:Teď koukám, že na mobilnisalon.cz maji za 7 990 Kč LG Nexus 5 v černém, ale dá se tomuhle obchodu věřit? Nic jsem o něm nenašel, nemáte s ním zkušenosti?
Nedívej se na zopo CZ, ale zopomobileshop.de, nejlepší je ale aliexpres, tam ho koupíš za nějakých 250usd i s dopravou, to je dle dnešního kurzu něco málo přes pět tisíc. Ti čeští překupníci mají 50procent přirážku, výbavu vyberou a prodávají dál extra a to je dalších cca 1500kč navíc. Já jsem měl u telefonu flipové pouzdro, silikonové pouzdro, sluchátka, stojánek, touchpad, třikrát folie, usb kabel, nabíječka. Vše v ceně, nechal jsem si napsat nízkou cenu, deklarovali to jako ebook za deset dolarů kus a prošlo to i bez dph. Volil jsem verzi 1giga ram, 32giga rom. Teď mají většinou 2giga ram, ale kvůli ceně jen 16 rom, můžeš saozřejmě dokoupit sd kartu.
doplněno 09.06.14 16:25:no a barvu mají i bílou, popř si můžeš koupit kryt jiné barvy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.