Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi spustit HTC ONE X

Od: kate* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřebovala bych radu ohledně mobilu - HTC ONE X. Z ničeho nic se při pouštění písničky vypnul a už se nechce zapnout. Zkusila jsem ho dát na nabíječku, po pár minutách zapnout - nic. Tak jsem ho resetovala, objevila se bílá plocha a logo HTC, nechala jsem to tak, jenže se mobil začal přehřívat - raději jsem ho vypla. Teď se neobjeví ani bíla plocha, ani náznak "života". Ať si tlačítka mačkám, jak chci, nemá to žádný smysl.Nemyslím si, že by byla chyba v nabíječce, jelikož ostatní HTCčka normálně nabíjí. Děkuju za každou pomoc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Pak už mě jen napadá vyndat baterii, chvíli počkat a vrátit ji zpět. Pokud nepomůže, tak Hard reset a když ani to ne, tak servis.. Otázka je, jestli by se oprava vyplatila..
doplněno 06.06.14 06:03: hard-reset.com/...
doplněno 08.06.14 06:49: A co ten Hard reset? Nepomohl? Vyzkoušeno? Dle návodu se má zmáčknout a držet tlačítko volume dolů (pro ztišení) a zapínání/vypínání (najednou) a počkat až naběhne obrazovka s volbou. Pak uvolnit ta tlačítka a volume dolů se vybere faktory reset a potvrdí tlačítkem zapnout/vypnout - samozřejmě, že to vymaže veškerá data v telefonu..

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste již uvedenou radu, ale já si myslím, že baterie dosloužila. Jak je tam dlouho, resp. jak je stará? To teplo bude zřejmě ohřátá baterie a to by dělat neměla.

Takže, nejspíše Vás čeká nákup nové baterie. Zdravím!

kate*
hodnocení

Baterie je tam dlouho, něco přes 2 roky, ale tou to není. Teď už mobil zapnout jde, ovšem zůstává tam jen bílá plocha s logem a občas se zresetuje, navíc zůstane zaplý i bez použití nabíječky. Ještě dnes ráno už si v pohodě běžel, pak se sekl, zase se zresetoval a naběhlo jen logo. Nedostanu se ani k továrnímu nastavení. Asi jedině fakt tu opravu, no ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]