Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nějak mi odcházejí a docházejí telefony a baterky, asi budu nucen inovovat...
Koukám po značce CAT, jsou odolné, což by mi vyhovovalo, navíc se mi líbí i vzhledově. Koukám i po recenzích, ale ty moc nepomohou...
Mám dva mobily, takže inteligentní dualsim by byl výhodou, to umí model B15, jenže je to dotykáč a z toho se svejma pazourama mám trošku strach.
Ještě se mi líbí model B25, ale to není dual, na dva "nemám", takže pořád by jedno mé číslo bylo zranitelné...
Vlastně sám nevím, co přesně chci, takže budu rád za každou konstruktivní připomínku, dík !
cat jsem chtěl,ale přišel mi jako extrém,buldozer proti ujetí mobilem podkládat nebudu...koupil jsem na aukru sony erikson st 17,odolný proti prachu,umývám pod tekoucí vodou,rozumné pády mu nevadí,spokojenost.bohužel proti vašim požadavkům jedna sim a dotykáč
Díky za reakci, mně se ten Cat prostě líbí. A SE nechci, pamatuju doby, kdy Sonny i Ericsson fungovali a po spojení firem to byla jen bída a děs...
Ale CAT-B25 je dualSim.
Ale zase není "chytrý"
Ono je více dvoj simkových mo/..., ale všechny jsou bez operačního systému, takže nejsou tzv. chytré.
Ano, už vím, že B25 je dual, při psaní původního dotazu jsem bral info z nějaké stránky, kde tvrdili nesmysl.
Ale když už půjdu do nového mobilu, chtěl bych něco odolnějšího, a třeba v té klasice z odkazu už moc výběr není.
Na druhou stranu už začínám být přístupný i nějakému Smartu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.