Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Video nenahrává

Od: karvaj odpovědí: 4 změna:

Mám prosbu,na VCR COMBO/LG/ mi najednou přestalo nahrávat video,při stisknutí REC,se na display objeví EJECT a kazeta vyjede ven.Vadnou kazetou to není doposud to nahrávalo bez problémů,může mi někdo poradit,v čem by mohla být příčina?Nahrané kazety se přehrávají bez problémů,ale po vložení kazety se automaticky spustí PLAY

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A nemá ta kazeta náhodou vylomenou tu pojistku proti záznamu? :)

karvaj
29.11.08 19:31
hodnocení

Ne nemá

Pokud vložíš kazetu s vylomenou pojistkou do videa, spustí se antomaticky přehrávání. S pojistkou se nestane nic, kazeta jen zajede. Ještě by tedy případně mohla být špatná detekce té pojistky.

přesně tak, ještě doporučuju tu pojistku celou přelepit izolepou (pro jistotu) a vyzkoušet. Na 99% je to právě tou pojistkou nebo jen její špatnou detekcí, jak psal Spider

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]