Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký fotoaparát koupit?

Od: honzii odpovědí: 2 změna:

Zdravím ,chci si na léto koupit nějaký levný kompaktní fotoaparát. Doteď jsem měl asi 3roky FUJIFILM AV100, fotil krásně, bohužel se mi rozbil. Tenkrát stál asi 2000. Moje priority jsou:

Cena do 1900

Akumulátor s dobrou výdrží.

Aby byl pokud možno co nejtenší a lehký

Video 1280x720 s 30ti snímky /sec

WiFi (pokud to v této cenové kategorii jde)

Aby nějakou dobu vydržel..mám zkušenosti pouze s fotoaparáty FUJI, jeden vydržel asi 4-5let, pak chcípl a ten co jsem měl teď jsem rozbyl ale 3roky byl v pohodě. Takže s jinýma značkama zkušenost nemám, ale chci aby to bylo kvalitní, nevím jak jsou na tom např fotoaparáty Nikon nebo Samsung.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nikon nemá dobré kompakty a Samsung má kompakty většinou dobře vybavené, ale kvalita není zrovna na špici. Problém v této cenové kategorii bude nejspíš s Wi-Fi, ale to se dá opatřít dodatečně, časem dokoupit, ve formě paměťové Wi-Fi karty, ale to je i tak kolem 1000Kč navíc.

Osobně bych doporučil něco takového i když je to mimo cenový limit:

alza.cz/...

jaty
hodnocení

0x

Upřímně si myslím, že vaše cenová představa se neslučuje s vašimy technickými požadavky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]