Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký fotoaparát koupit?

Od: honzii

Zdravím ,chci si na léto koupit nějaký levný kompaktní fotoaparát. Doteď jsem měl asi 3roky FUJIFILM AV100, fotil krásně, bohužel se mi rozbil. Tenkrát stál asi 2000. Moje priority jsou:

Cena do 1900

Akumulátor s dobrou výdrží.

Aby byl pokud možno co nejtenší a lehký

Video 1280x720 s 30ti snímky /sec

WiFi (pokud to v této cenové kategorii jde)

Aby nějakou dobu vydržel..mám zkušenosti pouze s fotoaparáty FUJI, jeden vydržel asi 4-5let, pak chcípl a ten co jsem měl teď jsem rozbyl ale 3roky byl v pohodě. Takže s jinýma značkama zkušenost nemám, ale chci aby to bylo kvalitní, nevím jak jsou na tom např fotoaparáty Nikon nebo Samsung.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nikon nemá dobré kompakty a Samsung má kompakty většinou dobře vybavené, ale kvalita není zrovna na špici. Problém v této cenové kategorii bude nejspíš s Wi-Fi, ale to se dá opatřít dodatečně, časem dokoupit, ve formě paměťové Wi-Fi karty, ale to je i tak kolem 1000Kč navíc.

Osobně bych doporučil něco takového i když je to mimo cenový limit:

alza.cz/...

jaty
hodnocení

0x

Upřímně si myslím, že vaše cenová představa se neslučuje s vašimy technickými požadavky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]