Nejste přihlášen/a.
Zdravím ,chci si na léto koupit nějaký levný kompaktní fotoaparát. Doteď jsem měl asi 3roky FUJIFILM AV100, fotil krásně, bohužel se mi rozbil. Tenkrát stál asi 2000. Moje priority jsou:
Cena do 1900
Akumulátor s dobrou výdrží.
Aby byl pokud možno co nejtenší a lehký
Video 1280x720 s 30ti snímky /sec
WiFi (pokud to v této cenové kategorii jde)
Aby nějakou dobu vydržel..mám zkušenosti pouze s fotoaparáty FUJI, jeden vydržel asi 4-5let, pak chcípl a ten co jsem měl teď jsem rozbyl ale 3roky byl v pohodě. Takže s jinýma značkama zkušenost nemám, ale chci aby to bylo kvalitní, nevím jak jsou na tom např fotoaparáty Nikon nebo Samsung.
Nikon nemá dobré kompakty a Samsung má kompakty většinou dobře vybavené, ale kvalita není zrovna na špici. Problém v této cenové kategorii bude nejspíš s Wi-Fi, ale to se dá opatřít dodatečně, časem dokoupit, ve formě paměťové Wi-Fi karty, ale to je i tak kolem 1000Kč navíc.
Osobně bych doporučil něco takového i když je to mimo cenový limit:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.