Ahoj, mám nový telefon ale bohužel bez původního hudebního přehrávače. Zkoušel jsem hledat na Marketu ale našel jsem vesměs pouze trial verze. Proto bych Vás chtěl poprosit zda by by mi někdo z Vás nemohl poradit nějaký kvalitní hudební přehrávač, který je zdarma? Všem moc děkuji za rady Můj telefon je Huawei Ascend y530
Zkus PowerAmp a počkej si až bude v akci plná verze. Já ji koupil za dvacku, je to jediná aplikace co jsem si kdy koupil a rozhodně koupě nelituju ano, jsou i free přehrávače, ale rovnat se mu nemůžou
Prošel jsem několik přehráváčů zdarma a bohužel nemohu doporučit žádný z nich. Vyhovoval mi až zmíněný Poweramp. Otestoval jsem časově omezenou verzi zdarma, a pak jsem jej bez váhání koupil. Nic srovnatelného zdarma neexistuje.
Tak to se přiznám že nevím. Ale jde skladby "hodnotit" hvězdičkami a podle toho si je řadit.
Jinak podle data přidání je řadil lze (mimo jiné).
Ale stáhněte si Trial verzi, je tuším na 30 dní, v češtině a můžete si všechny funkce vyzkoušet. Pokud se Vám bude líbit, můžete si koupit plnou verzi nebo zkusit jiný přehrávač.
indigo
Už jsem si ji stáhl a řadit to jde. Ještě bych ale měl 1 dotaz. Proč mám mezi skladbami i videa ve formátu mp4, když se stejně přehraje jen zvuk a ne obraz? Vždy je to pod názvem MOV_(číslo) Videa mají být ve videogalerii ne?
jak tohle zrušit nevím, na to jsem bohužel taky nepřišel, ale v nastavení -> složky a knihovny - hudební složky; jsem si nastavil jen ty složky, kde mám hudbu. Složky s videem tedy nemám zahrnuty, takže mě neobtěžují
Já jsem Poweramp zakoupil někdy v březnu t.r. asi za 80kč,doteď dobrý,ale teď asi během 3 dnů mě 2x ukončil přehrávání, protože nemůže ověřit koupi přes obchod play (při deaktivované wifi), připojím se k netu a přehrávání pokračuje. Jenže to se mi nelíbí,když budu někde mimo dosah internetu,mám při dalším ověřování smůlu!
doplněno 29.04.16 19:07:
Zakoupil jsem Poweramp na druhý telefon (samsung),nainstalovaný trial,unlocker a po nějaké době chce ověřit licenci.Ta je ale vždy neúspěšná,tím pádem nelze aplikaci používat.Pomůže jen přeinstalace a na nějaký čas je klid.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.