Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký holící strojek Braun?

Od: michael878* odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu kdo otom ví dost a nebo ma zkušnosti s konkretnimi modely.

Díky moc,

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

qwertz*
hodnocení

0x

A otázkujestli Braun nebo Philips máš vyřešenou? Každá použív jiný způsob holení...

michael878*
hodnocení

Obecně philips nemam rad tak proto, rad bych kdyby si mi pověděl více.

qwertz*

Diskuze tady o tom byla, určitě ji najdeš a dočteš se v ní mnoho zajímavého. Obeceně: Braun použivá planženy, Philips rotační kotouče - každý způsob holení je jiný, každému vyhovuje něco jiného. Já mám Braun a nejsem moc spokojený, rostou mi hodně fousy i na krku a přemýšlím, že bych si počídil rotační. Mrkni na nějaký e-shop na fotky a uvidíte rozdíl v tom, co holí...

jarmik*
hodnocení

0x

Já mam Braun 8995 asi rok a celkem v pořádku. Koupil jsem to, aby to mělo to samočištění, myslim, že je to ku prospěchu věci.

Psal jsem o něm článek asi po dvou měsících používání a celkem platí dosud:

jarmik.pise.cz/...

Hlavní závěr jsem psal tehdy takto "Holí to tak nějak samozřejmě o trochu hůř než nová žiletka, ale po chvíli luxování snad celkem přijatelně."

Phillips jsem měl před tím, ale ne nejvyšší řadu (stál nějak tři litry) - osobně mi ten systém nevyhovoval. Moje štětiny na krku to skoro neholilo. Navíc po dvou letech přestal jít.

Asi sis všim, že velkou reklamu má teď Panasonic, a rozjíždí taky holicí strojky. Ale nemám s tím zkušenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]