Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu kdo otom ví dost a nebo ma zkušnosti s konkretnimi modely.
Díky moc,
Diskuze tady o tom byla, určitě ji najdeš a dočteš se v ní mnoho zajímavého. Obeceně: Braun použivá planženy, Philips rotační kotouče - každý způsob holení je jiný, každému vyhovuje něco jiného. Já mám Braun a nejsem moc spokojený, rostou mi hodně fousy i na krku a přemýšlím, že bych si počídil rotační. Mrkni na nějaký e-shop na fotky a uvidíte rozdíl v tom, co holí...
Já mam Braun 8995 asi rok a celkem v pořádku. Koupil jsem to, aby to mělo to samočištění, myslim, že je to ku prospěchu věci.
Psal jsem o něm článek asi po dvou měsících používání a celkem platí dosud:
Hlavní závěr jsem psal tehdy takto "Holí to tak nějak samozřejmě o trochu hůř než nová žiletka, ale po chvíli luxování snad celkem přijatelně."
Phillips jsem měl před tím, ale ne nejvyšší řadu (stál nějak tři litry) - osobně mi ten systém nevyhovoval. Moje štětiny na krku to skoro neholilo. Navíc po dvou letech přestal jít.
Asi sis všim, že velkou reklamu má teď Panasonic, a rozjíždí taky holicí strojky. Ale nemám s tím zkušenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.