Nejste přihlášen/a.
Ahojky, už jste o něm četli? Já jsem teď ve fázi výběru tabletu, zatím vedl apple mini, ale když jsem se dozvěděla o tomto, hned jsem si řekla, že si na něj počkám. Chtěla bych se zeptat, když se počítá s tím, že bude v prodeji v červnu v Číně, kdy by se tak mohl dost sem? Někde jsem také četla, že dostupnost tady nebude tak dobrá, myslíte si, že je to vážně pravda? Že sehnat ho v ČR z české distribuce bude problém? Když se tu běžně prodávají telefony od xiamoi, nevidím důvod, proč by se tablet prodávat nemohl. A kdyby tedy náhodou tady koupit nešel, kde by bylo nejlepší ho koupit? Je možné, že třeba do států jako jsou Německo či Rakousko by se dostal?
Prosím poraďte Díky moc
Prodej začne v Číně někdy v červnu a to v betatestovacím modu,sem se dostane snad někdy možná červ-srpen.Na překladu do CZ se již pracuje,Mi Pad pojede na MIUI V6 Android KitKat,aktualizace budou probíhat podobně jako u MI2,MI2S,MI3 apod.ovšem ne každý pátek.Počítám ,že cena u předprodejců se vyšplhá na 340-360$ verze 16GB,32GB bude samozřejmě dražší.Můžeš koupit u prodejců,kteří mají zaplacenou licenci MIUI.Např.CZC,Harek Trade,Alza,Xiaomimobile.cz atd.Samozřejmě že postupem času bude cena klesat,pokud uvažuješ nakupovat v Číně tak pozor na Fake,ofic.prodejce Xiaomi najdeš na Ibuygou.com ,zde bude určitě levnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.