Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový tablet xiaomi mi pad

Od: tablet odpovědí: 1 změna:

Ahojky, už jste o něm četli? Já jsem teď ve fázi výběru tabletu, zatím vedl apple mini, ale když jsem se dozvěděla o tomto, hned jsem si řekla, že si na něj počkám. Chtěla bych se zeptat, když se počítá s tím, že bude v prodeji v červnu v Číně, kdy by se tak mohl dost sem? Někde jsem také četla, že dostupnost tady nebude tak dobrá, myslíte si, že je to vážně pravda? Že sehnat ho v ČR z české distribuce bude problém? Když se tu běžně prodávají telefony od xiamoi, nevidím důvod, proč by se tablet prodávat nemohl. A kdyby tedy náhodou tady koupit nešel, kde by bylo nejlepší ho koupit? Je možné, že třeba do států jako jsou Německo či Rakousko by se dostal?

Prosím poraďte :) Díky moc

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Prodej začne v Číně někdy v červnu a to v betatestovacím modu,sem se dostane snad někdy možná červ-srpen.Na překladu do CZ se již pracuje,Mi Pad pojede na MIUI V6 Android KitKat,aktualizace budou probíhat podobně jako u MI2,MI2S,MI3 apod.ovšem ne každý pátek.Počítám ,že cena u předprodejců se vyšplhá na 340-360$ verze 16GB,32GB bude samozřejmě dražší.Můžeš koupit u prodejců,kteří mají zaplacenou licenci MIUI.Např.CZC,Harek Trade,Alza,Xiaomimobile.cz atd.Samozřejmě že postupem času bude cena klesat,pokud uvažuješ nakupovat v Číně tak pozor na Fake,ofic.prodejce Xiaomi najdeš na Ibuygou.com ,zde bude určitě levnější.

Nový tablet xiaomi mi pad

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]