Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysavač Rowenta vs mokré čištění

Od: anndyy* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den koupila jsem si vysavač Rowenta RU 111. Je to vysavač víceúčelový tzn. na mokré i suché vysávání. Byla k tomu hubice na vysávání. Ale je to normálně ta klasická, kde se to dole přepíná buď aby to bylo hladké a nebo jako kartáč. A já bych chtěla vědět když budu vysávat vodu tak jestli to mám vysávat tím hladkým nebo tím jakoby kartáčem. Hadice k tomu byla jen jedna. Koukala jsem do příslušentví ale tomu moc nerozumím co tam má všechno bejt protože to mají rozdělený na nějaký průměry a já se v tom nevyznám. za Vaši odpověď moc děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, mám sice vysavač jiný (Kärcher), ale mokré a suché vysávání je o tom, zda je v sběrací nádobě voda (do které padá odsáté smetí) či nikoliv. Na vysávání vody mám pak nástavec s pryžovou lištou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]