Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejede vypálené DVD

Od: lenas odpovědí: 5 změna:

Z ulozto.cz jsem si postahovala několik dílů seriálu a chtěla je vypálit na DVD. V počítači jsem je měla v programu windows media player a tak je na DVD i převedla. Když je chci přehrát na dvd, ukazuje to "nepodporovaný soubor". Neví někdo, co s tím? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já to dělám v ConvertXtoDVD.A hraje to z DVD spolehlivě.Soubor jste pravděpodobně stáhla v AVI a jako datový soubor i ve Windows Media Player vypálila.On ani co se týká DVD jiný než datový vypálit neumí(alespoň ne WMP11).To Vám v přehrávači hrát nebude.Musíte si to stažené nejprve přeformátovat(programy jsou různé)Ten co používám já ho převede a ihned vypálí(pokud je v mechanice DVD).To jak jste to udělala Vám asi bude hrát jen v PC.

doplněno 26.05.14 22:32:

Programy na prevod:

download.cnet.com/...

instaluj.cz/...

movavi.com/...

hodnocení

0x

Mně pálenky také v dvd nejdou,ani když je to jen skopírované DVD,které dřív bral,holt už bere jen originály!,druhý za 500kč z tesca bral vše ale ten již odešel,dokonce pálené cd a dvd mi nebere ani DVD RW mechanika v NTBjen originál DVD a to po delším přemlouvání.

Váš DVD přehrávač budto neumí daný formát číst nebo již není v nejlepší kondici a tak to nepřečte!

hodnocení

0x

Píšete, že jste je na DVD převedla. Tedy nějakým programem do DVD formátu (kdy je na DVD složka VIDEO_TS), nebo jen vypálila soubory na DVD? S tím si totiž běžné přehrávače neporadí, umí jen standard DVD Video.

Myslím,že slovo převedla v tomto případě zastupuje jen vypálila.

martinhajek*
hodnocení

0x
Přesně tak. Jen vypálit nestačí, disk musí být ve formátu DVD-VIDEO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]