Nejste přihlášen/a.
Z ulozto.cz jsem si postahovala několik dílů seriálu a chtěla je vypálit na DVD. V počítači jsem je měla v programu windows media player a tak je na DVD i převedla. Když je chci přehrát na dvd, ukazuje to "nepodporovaný soubor". Neví někdo, co s tím? Díky
Já to dělám v ConvertXtoDVD.A hraje to z DVD spolehlivě.Soubor jste pravděpodobně stáhla v AVI a jako datový soubor i ve Windows Media Player vypálila.On ani co se týká DVD jiný než datový vypálit neumí(alespoň ne WMP11).To Vám v přehrávači hrát nebude.Musíte si to stažené nejprve přeformátovat(programy jsou různé)Ten co používám já ho převede a ihned vypálí(pokud je v mechanice DVD).To jak jste to udělala Vám asi bude hrát jen v PC.
doplněno 26.05.14 22:32:Programy na prevod:
Mně pálenky také v dvd nejdou,ani když je to jen skopírované DVD,které dřív bral,holt už bere jen originály!,druhý za 500kč z tesca bral vše ale ten již odešel,dokonce pálené cd a dvd mi nebere ani DVD RW mechanika v NTBjen originál DVD a to po delším přemlouvání.
Váš DVD přehrávač budto neumí daný formát číst nebo již není v nejlepší kondici a tak to nepřečte!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.