Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Handy Geocaching pro Nokii E52

Od: pcmaniak® odpovědí: 4 změna:

Zdravím, chci se zeptat jestli by mi někdo neposlal odkaz na nejnovější verzi Handy Geocachingu fungující bez problémů na Nokii E52. Mám pravděpodobně verzi 3.5 nepodepsanou a je v ní velké množství chyb a není moc přehledná. Popřípadě jak mám postupovat při odinstalaci staré nepodepsané verze, aby po ní v mobilu nezbylo vůbec nic a já mohl úplně nanovo nainstalovat správně fungující verzi? Díky moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Myslim, ze toto je nastupce, ale bohuzel uz se take nevyviji. sam jsem ho rad pouzival.

locify.com/...

hodnocení

OK, díky moc, tento program vůbec neznám :) . Jen se chci zeptat, kde jsou nějaké systémové požadavky (OS, paměť atd.) a kdyby nefungoval tak jaká je teda poslední podepsaná funkční verze Handygeocachingu, která funguje spolehlivě? Díky

hodnocení

0x

Locify je už bohužel bez vývoje. Když před lety skončilo, používal jsem tohle a fungovalo to líp než Locify.

forum.mynokia.cz/...

hodnocení

Zdravím, ještě mě napadlo vymazat nepodepsaný HandyGC, nainstalovat podepsaný (podle popisu je stabilnější s méně chybami). Dále mě také zaujal program CacheMe - jen nevím jestli je pro můj telefon, píšou, že je určen pro Symbian v3 a já mám na té E52 Symbian S60 3rd Edition, moc se v těch verzích nevyznám. Pokud by fungoval, nechal bych si ho i s tím podespaným HandyGC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma geocaching

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]