Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se zeptat jestli by mi někdo neposlal odkaz na nejnovější verzi Handy Geocachingu fungující bez problémů na Nokii E52. Mám pravděpodobně verzi 3.5 nepodepsanou a je v ní velké množství chyb a není moc přehledná. Popřípadě jak mám postupovat při odinstalaci staré nepodepsané verze, aby po ní v mobilu nezbylo vůbec nic a já mohl úplně nanovo nainstalovat správně fungující verzi? Díky moc
Locify je už bohužel bez vývoje. Když před lety skončilo, používal jsem tohle a fungovalo to líp než Locify.
Zdravím, ještě mě napadlo vymazat nepodepsaný HandyGC, nainstalovat podepsaný (podle popisu je stabilnější s méně chybami). Dále mě také zaujal program CacheMe - jen nevím jestli je pro můj telefon, píšou, že je určen pro Symbian v3 a já mám na té E52 Symbian S60 3rd Edition, moc se v těch verzích nevyznám. Pokud by fungoval, nechal bych si ho i s tím podespaným HandyGC.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.