Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

JAK STÁHNOUT VIDEO DO PC?(Sony)

Od: angle21 odpovědí: 2 změna:

dobrý den, já mám problém s nahráváním videa do PC ze stejné videokamery Sony DCR-TRV255E PAL..mám kartu FireWire IEEE 1394. Když vše přípojím jak mám, tak stejně nenastane žádná reakce, vůbec nic se mi na obrazovce nezobrazí. Mám spoustu plných kazet a nechci už kupovat další a další, chci si to vše přehrát na dvd. Neví si s tím rady ani kámoš, který mi spravuje PC...prý je možné, že je třeba nějak nastavit přímo v kameře, nebo mít ještě speciální program v PC. Pinnacle Studio i jiné programy na zpracování videa mám, ale jak píšu, nemůžu ho tam vůbec dostat...moc prosím o pomoc...děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ciba*
hodnocení

2x

Používám Pinnacl zkus zadat nahrávání-nastavení-zdroj videa-DV camcorder-ok-nahrávání-zadat jméno projektu -nahrávat Musíš propojit kameru a PC portem 1394 to už ale viš..

hodnocení

0x

Pracuje vam spravne firewire? Zkontrolujte to ve Spravci zarizeni.

Zkousel ste kameru pripichnout k jinemu pocitaci?

Mate kameru zaplou, kdyz ji pripojite?

Je v poradku kabel?

Nepripojuje se nahodou pres USB?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]