Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakého zvolit operátora

Od: pavelv* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, u kyslíku mám starý tarif kůl, s měsíčním paušálem 250Kč a bez závazku. Ten mi do měsíce chtějí převést na nový za 300Kč se závazkem na 24 měsíců, kde mi nabýdli 120 minut kamkoli, neomezené sms do O2 a 200MB internetu. Já za měsíc provolam zhruba 1h do pevné sítě a O2, půl hoďky jinam, sms do O2 cca 300, 50 sms zbytek. Data nepotřebuji. Přítelkyně má také o2 a i plno lidí v okolí, takže i kdybych se nebránil virtuála od O2, mohli by mě volat jako do O2 sítě? Ještě platí na operátory hrozba "ty ty ty, já odcházím vedle"?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Myslím, že platí. Nejstarší dcera má také O2 a na podzim, když jí vnucovali něco podobného jako Vám to "ukecala" na téměř totéž, co měla dřív a bez závazku.

hodnocení

0x
Dle O2 to má každý virtuální operátor využívající síť O2,jinak.
Volné volání a SMS do sítě O2 je možné uplatnit pouze v rámci
operátora O2 v ČR, na pevné linky v ČR a na čísla spadající pod
operátora Blesk Mobil a nováčka Gorila Mobil..
Bububu jdu pryč funguje. Výhodnější tarif mi nabízeli v momentě, kdy mi poslali číslo VOIP pro přechod, jestli bych si to ještě nechtěla rozmyslet.

minato*
hodnocení

0x
Bu Bu Bu platí dokonale, ale v dnešní době upřednostňuji vše bez závazku. Doporučil bych vám se pohlédnout po nějakém z mnoha virtuálních operátorů a podle vlastních potřeb bych se dále rozhodl. Před měsícem jsem odešel od Tmobile, kde jsem platil 649 Kč paušál se závazkem na 2 roky (hrůza, ale dobře mi tak), vypověděl jsem smlouvu a už mi nabízeli pozměněný paušál na 300 Kč, na kterém bych si v konečném součtu nepolepšil (přeci vám nemohou nabídnout tarif a pojistit si na tom, od toho jsou přeci hodnoceni a odměňováni). Řekl jsem jasné ne a přešel ke GoMobile, pokud najdu výhodnější pak přejdu zase jinam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]