Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěl bych si pořídit iphona poradíte mi jak se to liší? Do kterého bych měl spíš jít. Prostě jak byly ty verze 4 - 4S - 5 - 5C - 5S ...ještě byly myslím G ...vysvětlíte mi to prosím který by byl lepší?
Díky moc
Myslel jsem tak třeba v Alze maj 4 a 4S, pak 5, 5C a 5S.
Kámoš má nějaký starší, myslím 4 jestli je tam i písmeno už fakt nevím nevzpomínám si
Co myslíteo tomhle, iP 5S 16GB stojí 17,4 kKč ale 4S 64GB stojí 17kKč. Má 4x víc paměti než 5S !...
iPhone 4S bych nedoporučoval má procesor 2*800MHZ a pouze 512MB RAM a navíc když nejste ve městě často vypadává signál. Takže aspoň iPhone 5 pokud chcete 64gb, tak: mobilni-telefony.heureka./... v Alze to mají celkem drahé.
iPhone za 17 táců dnes koupí leda marketing ovce . Za to si koupím skoro 3 nadupaný smartphony z čínské firmy vyrobený přes ulici kde reálně právě vyrábějí ten USA předražený zázrak
No teda kdyby IPhone nestál za nic, tak by se tak dobře neprodával, pochybuju, že si ho každý kupuje kvůli tomu logu nakouslého jablka.
mcgyver:
obávám se že cena ne zcela odpovídá výkonu a co znám majitele jakéhokoliv přístroje od Apple tak si to kupují hlavně kvůli tomu, že to je od Apple
tj. při bězném používání volání, sms, fotky...nebo v pohotovostním stavu - jen trvale zapnutý? Díky
Záleží na způsobu použití. Já na něm hraju 3D hry to má největší spotřebu a nabíjím 2krát denně. Při běžném použití to určitě vydrží více jak den. Měl jsem Samsung Galaxy Note2 kapacita baterie kolem 3000mah a když jsem chtěl, tak jsem tu baterii taky za míň jak den vybil.
doplněno 29.05.14 10:45:Barvu si vyberte podle vkusu. Já mám černo-šedý, protože v době koupě jsem jinou barvu nemohl sehnat, jinak bych si vybral jinou barvu.
iPhone 5S 32 GB šedo-černý(chtěl jsem bílou stříbrnou barvu, ale ta ještě nebyla k mání). Ale jak už se psalo dříve 16GB verzi bych nedoporučoval zhruba 4GB zabírá iOS, takže tu zbylou paměť zaplníte velmi rychle. Ještě bych doporučil koupit nějaký dobrý ochranný kryt.
A jak to funguje, jak do něj ládujete svoje filmy a svojí muziku? Vím že to je přes iTunes ale jak to funguje, musí se do iP nainstalovat nějaký spešl přehrávač, nebo iP už něco takového obsahuje? Má to nějaká omezení, že něco nelze přehrát? Díky.
Připojíte iPhone nainstalují se ovladače spustíte si iTunes a pak si to tam nataháte, co potřebujete-samozřejmě to misí mít příslušný formát, který iPhone podporuje. To zjistíte nejlépe ze stránek www.apple.com, jinak doporučuju zhlédnout nějaké to video na www.youtube.com jak tu hudbu a filmy zkopírujete do iPhone-tak to nejlépe pochopíte.
Převážně Eternity Warriors 3 občas Rayman Run nebo Real Racing 3, těch her mám nainstalovaných více, ale není tolik času. Navíc ještě každý týden je na AppStore buďto placená aplikace nebo hra zdarma (App of the Week) a kolem vánoc je každý den zdarma jeden placená hra nebo film nebo písničky, celkově 12 dárků, ale je na to třeba stáhnout jednu aplikaci, přesný název nevím (asi 12 days of the gifts- je tam taková ikonka dárku).
Na AppStore máte aplikace a hry ceny začínají asi od 0,89Euro do asi 7,99Euro. Na iTunes Store máte písničky, alba, filmy, vyzvánění. Písnička je tak za 0,99Euro, album 4,99Euro-10,99Euro a Filmy za 16,99Euro (ceny jsou orientanční).
Platební kartou, ale musí být přizpůsobena platbám na internetu. Já účet nemám, ale i z těch aplikací a her, co jsou zadarmo se dá vybírat.
a jak je na tom teda ovládání internetového prohížeče - je to pohoda nebo hrůza, jak u mého samsunga?
IPhone bych moc nedoporučila... Je sice dobrý na foto ale jinak nic moc... Ve škole ho má jedna kámoška a říkala že je moc drahý na ty funkce co má..
McGyver: ještě bych se vás potřeboval zeptat , málem jsem zapomněl:
- Jak funguje u iP Bluetooth? Lze něco poslat přes Bluetooth z iP na jiný mobil a obráceně - třeba fotka, hudební soubor aj. Myslím třeba něco cvaknu a pošlu přes Bl. kámošovi, nebo třeba aby mi on poslal muziku...Prý iP umí komunikovat jen s iP...
-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.