Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který iPhone?

Od: budouciiphoneer odpovědí: 54 změna:

Dobrý večer, chtěl bych si pořídit iphona poradíte mi jak se to liší? Do kterého bych měl spíš jít. Prostě jak byly ty verze 4 - 4S - 5 - 5C - 5S ...ještě byly myslím G ...vysvětlíte mi to prosím který by byl lepší?

Díky moc

54 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Pokid mas na ten nejnovejsi tak ber 5s nebo 5. Ma vetsi displej nez 4ka a je vykonejsi, lepsi fotak... Proste jak novejsi auto. Jen ta cena...
budouciiphoneer
hodnocení

Díky a jaký je rozdíl mezi 5 a 5S? C-čko je plasťák, S hlína ale bez písmene je co?

budouciiphoneer
hodnocení

Myslel jsem tak třeba v Alze maj 4 a 4S, pak 5, 5C a 5S.

Kámoš má nějaký starší, myslím 4 jestli je tam i písmeno už fakt nevím nevzpomínám si

budouciiphoneer
hodnocení

Což o to, prachy by se i našly...jak říká táta "Peníze budou, my nebudem...".

praivo*

5 je starší generace (1-3G-3GS-4-4S-5-5S/5C).

budouciiphoneer
hodnocení

A je mezi 5 a 5S nejaký zásadní rozdíl nebo to jsou jen nějaké detaily? Díky

Iphone 5S má 64-bit processor a lepší fotoaparát a snímač otisku prstů(můžete si zabezpečit svůj telefon svým otiskem prstu). Nejlepší mezi iPhone je 5S, ale je taky nejdražší.

budouciiphoneer
hodnocení

Co myslíteo tomhle, iP 5S 16GB stojí 17,4 kKč ale 4S 64GB stojí 17kKč. Má 4x víc paměti než 5S !...

alza.cz/...

iPhone 4S bych nedoporučoval má procesor 2*800MHZ a pouze 512MB RAM a navíc když nejste ve městě často vypadává signál. Takže aspoň iPhone 5 pokud chcete 64gb, tak: mobilni-telefony.heureka./... v Alze to mají celkem drahé.

Rozhodně nedoporučuji 16gb - to je pro někoho, kdo chce hlavně telefonovat a jen sem tam aplikaci nebo fotku.

kangaroo*
hodnocení

0x

iPhone za 17 táců dnes koupí leda marketing ovce :-D. Za to si koupím skoro 3 nadupaný smartphony z čínské firmy vyrobený přes ulici kde reálně právě vyrábějí ten USA předražený zázrak :-D

No teda kdyby IPhone nestál za nic, tak by se tak dobře neprodával, pochybuju, že si ho každý kupuje kvůli tomu logu nakouslého jablka.

mcgyver:

obávám se že cena ne zcela odpovídá výkonu a co znám majitele jakéhokoliv přístroje od Apple tak si to kupují hlavně kvůli tomu, že to je od Apple :-D

kangaroo:

*palec*

Jsou jedinci co za nakousnuté jablko dají cokoliv, možná i život :-D

praivo*

Nebo 2 nejvýkonnější mobily na světě (OnePlus One +/- 7k Kč).

budouciiphoneer
hodnocení

Děkuji za odpovědi a jěště bych se zeptal - má iP češtinu? Nebo lze ji doinstalovat?

Ano, má v sobě češtinu. Nic netřeba doinstalovávat.

budouciiphoneer
hodnocení

Ještě prosím - jaká je asi výdrž baterie u 5S? Díky.

budouciiphoneer
hodnocení

Je vhodnější bílý nebo černý? Díky

praivo*

Asi kolem jednoho dne - jako u všech dnešních smartphonů.

budouciiphoneer
hodnocení

tj. při bězném používání volání, sms, fotky...nebo v pohotovostním stavu - jen trvale zapnutý? Díky

praivo*
28.05.14 22:40

To první.

Záleží na způsobu použití. Já na něm hraju 3D hry to má největší spotřebu a nabíjím 2krát denně. Při běžném použití to určitě vydrží více jak den. Měl jsem Samsung Galaxy Note2 kapacita baterie kolem 3000mah a když jsem chtěl, tak jsem tu baterii taky za míň jak den vybil.

doplněno 29.05.14 10:45:

Barvu si vyberte podle vkusu. Já mám černo-šedý, protože v době koupě jsem jinou barvu nemohl sehnat, jinak bych si vybral jinou barvu.

budouciiphoneer
hodnocení

McGyver: A vy máte 5 nebo 5S?

iPhone 5S 32 GB šedo-černý(chtěl jsem bílou stříbrnou barvu, ale ta ještě nebyla k mání). Ale jak už se psalo dříve 16GB verzi bych nedoporučoval zhruba 4GB zabírá iOS, takže tu zbylou paměť zaplníte velmi rychle. Ještě bych doporučil koupit nějaký dobrý ochranný kryt.

budouciiphoneer
hodnocení

A jak to funguje, jak do něj ládujete svoje filmy a svojí muziku? Vím že to je přes iTunes ale jak to funguje, musí se do iP nainstalovat nějaký spešl přehrávač, nebo iP už něco takového obsahuje? Má to nějaká omezení, že něco nelze přehrát? Díky.

Připojíte iPhone nainstalují se ovladače spustíte si iTunes a pak si to tam nataháte, co potřebujete-samozřejmě to misí mít příslušný formát, který iPhone podporuje. To zjistíte nejlépe ze stránek www.apple.com, jinak doporučuju zhlédnout nějaké to video na www.youtube.com jak tu hudbu a filmy zkopírujete do iPhone-tak to nejlépe pochopíte.

budouciiphoneer
29.05.14 20:41
hodnocení

Díky.

pomerancka*
hodnocení

0x

5S je nej!:)

budouciiphoneer
hodnocení

Vy ho máte?

budouciiphoneer
hodnocení

McGyver: Co na něm paříte za hry?

budouciiphoneer
hodnocení

McGyver: A jaké hry na něm paříte?

Převážně Eternity Warriors 3 občas Rayman Run nebo Real Racing 3, těch her mám nainstalovaných více, ale není tolik času. Navíc ještě každý týden je na AppStore buďto placená aplikace nebo hra zdarma (App of the Week) a kolem vánoc je každý den zdarma jeden placená hra nebo film nebo písničky, celkově 12 dárků, ale je na to třeba stáhnout jednu aplikaci, přesný název nevím (asi 12 days of the gifts- je tam taková ikonka dárku).

b

Díky, a jak se na AppStore pohybují ty ceny - her, aplikací , písniček... tak nějak řádově...

Na AppStore máte aplikace a hry ceny začínají asi od 0,89Euro do asi 7,99Euro. Na iTunes Store máte písničky, alba, filmy, vyzvánění. Písnička je tak za 0,99Euro, album 4,99Euro-10,99Euro a Filmy za 16,99Euro (ceny jsou orientanční).

budouciiphoneer
hodnocení

Jé sorry jsem popletl oboje dohromady..*hi* A jakým způsobem se to platí?

Platební kartou, ale musí být přizpůsobena platbám na internetu. Já účet nemám, ale i z těch aplikací a her, co jsou zadarmo se dá vybírat.

budouciiphoneer
hodnocení

Super, já nemám kartu pro placení na i-netu

Tak teda nebude problém do iP nacpat svoje obrázky, filmy a hudbu (pokud je teda v tom správném formátu)?

Jo málem bych zapomněl, jak to fotí, filmuje?

a připojení na internet přes wifi - funguje nějak rozumně?

Díky

budouciiphoneer
hodnocení

Je ovládání internetu a prohlížeče nějak "uživatelsky příjemné"? Díky.

praivo*

Fotek a videí z iP jsou na netu spousty, hledej.

budouciiphoneer
hodnocení

a jak je na tom teda ovládání internetového prohížeče - je to pohoda nebo hrůza, jak u mého samsunga*zed*?

budouciiphoneer
hodnocení

mcgyver: Jak se vám na iP ovládá internet, j to pohoda nebo opruz? Dík

iPhone fotí velmi dobře. Třeba s Samsung Galaxy Note2 fotoaparátem se to nedá srovnávat. Nejlepší Nokie jsem na srovnání neměl možnost vyzkoušet. Ovládání iPhone je uživatelsky příjemné po všech stránkách.

budouciiphoneer
hodnocení

McGyver: Tak vám moc děkuju, za informace, fakt mi pomohly a půjdu do iP5S. *palec* *frajer*

dedegadlin
hodnocení

0x

IPhone bych moc nedoporučila... Je sice dobrý na foto ale jinak nic moc... Ve škole ho má jedna kámoška a říkala že je moc drahý na ty funkce co má.. :)

Dedegadlin: znám spoustu lidí včetně mě, co iPhone má a nemůžou si ho vynachválit. Ale pokud někomu vyhovuje zasekaný android, tak proti gustu ... Jinak to je u všeho, že jedný kámošce se iPhone nelíbí a druhá by ho nevyměnila ani za nic a u kámošů to platí jak by smet.

budouciiphoneer
hodnocení

dedegadlin: A co přesně jí na tom nesedlo nebo co tomu iP chybí můžete mi to od ní zjistit? Dík

budouciiphoneer
hodnocení

McGyver: ještě bych se vás potřeboval zeptat , málem jsem zapomněl:

- Jak funguje u iP Bluetooth? Lze něco poslat přes Bluetooth z iP na jiný mobil a obráceně - třeba fotka, hudební soubor aj. Myslím třeba něco cvaknu a pošlu přes Bl. kámošovi, nebo třeba aby mi on poslal muziku...Prý iP umí komunikovat jen s iP...

-

budouciiphoneer
hodnocení

nebo třeba natočené video - lze to vzájemně posílat?

Nevím, já jsem přes Bluetooth v iPhone nic neposílal, ale snad se to dá nahrát přes iTunes.

budouciiphoneer
hodnocení

McGyver: ještě něco - má iP5S rádio nebo ne? Ne že by na tom ale nějak záleželo... Díky.

12.06.14 09:50

Nemá

FM radio nemá, ale lze použít internetové rádio: např. Youradio atd.- je to zdarma, ale je třeba telefon nějak připojit k internetu.

budouciiphoneer
hodnocení

McGyver:

Dá se nějak zkopírovat SIMka? Protože iP má prý nano-SIM a já mám ještě klasickou velkou. Nechci jí nechat ostřihnout - kdyby se to nepovedlo tak jsem v ...šak víte kde...

Že bych měl dvě - původní v starém telefonu a pak tu už upravenou v iP

Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]