Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zopo ZP980 /C2 X Zopo ZP1000

Od: cibetkava® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

poraďte a řekněte který z těchto 2 typů by jste vybrali.

zopomobile.cz/...

zopomobile.cz/...

Máte to někdo doma, nějaká zkušenost.

1000 je novější typ, ale má 1GB RAM a nedá se rozšířit paměť. Prý se to řeší tak, že se vše ukládá na google účet. Neumím si představit, jak dcera někam něco ukládá, ani já netuším o co jde. Předem díky všem.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

3x
Manželce a dceři jsem koupil zopo c2 32 giga paměť. Telefon i s dopravou z Číny stál 5000 Kč jeden kus. Nutno říct ze v balení byly tři fólie na displej, sluchátka, flipove pouzdro, silikonové pouzdro, USB kabel, nabijecka, touchpad se šňůrkou a kolikem, který se zasune do otvoru pro sluchátka. Pak tam byla ještě taková prisavka, která drží telefon pro sledování videa či filmů. Ti překupníci u nás toto příslušenství vyberu a prodávají ještě navíc za super ceny...
hodnocení

A jak je to s češtinou, je tam v mobilu? A odkud jste to kupoval, nějaký odkaz můžete prosím dát? S mojí směšnou znalostí angličtiny, no ale snad by to šlo objednat. To se platí předem nebo při předání? Já s tím nemám žádné zkušenosti.

stirecek*
Kupoval jsem na aliexpres.com, čeština je součást adroidu. Platí se předem, cena je včetně dopravy DHL. Nechte si napsat nižší cenu ať u nás nemusíte platit DPH. Jde to i dopravou zdarma, ale trvá to dlouho, pošta to zadržuje a zaplatíte další poplatky. Signál gps funguje v pořádku, akorát se delší dobu chytá.

plechacek*
hodnocení

0x

A kolik let je dcerce? Jinak jsou i lepší telefony za stejné peníze než tyto, nevím co je pro Vás nejzásadnější, jestli fotoaparát, procesor, ram...

hodnocení

Dcera je velká, skoro 18, ale technický antitalent. Nejzásadnější? Aby se to nesekalo, fotilo to pekne, rychle to prohlizelo net. Jaké lepší telefony myslíte konkrétně. Dobré by bylo také 2 simky.

hodnocení

0x
Pokud chete telefon cena/výkon/kvalita, tak zopo zp998 z Číny vyjde kolem 6000kc u nás 9000kc,jediný musím upozornit - nefunguje dobře gps(u tohodle modelu).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]