Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
chtěla bych poradit jak uložit už pořízené fotografie z mobilu na SD kartu. Mám mobil LG P710 II
ve fotogalerii už mám nastavené automatické ukládání na SD ale až od ted.
a ty co mám v telefonu nevím jak a kde si to nastavit. mobil mám jen chvíli.
prosím o radu děkuji
Potřebuješ nějaký "souborový manažer", například Total Commander z Google Play. Máš tam dva panely (přepínáš gestem přes display doleva a doprava), v jednom panelu si najdi fotky co jsou uloženy v mobilu (typicky "Kořenová složka souborového systému/storage/sdcard1/DCIM"), v druhém panelu si otevři složku s fotkami na kartě (typicky "Karta SD/DCIM"), přejdi zpět do prvního panelu, klikni vlevo dole na tlačítko "Sel" -> Vyber, potom klikni na ikonku hned vedle, tedy dva list papíru s šipkou a dej "Přesunout".
Tím se přesunou všechny soubory z DCIM složky telefonu do DCIM složky na kartě.
doplněno 22.05.14 21:22:Další, možná jednodušší možnost je připojit mobil k počítači přes USB a přesunout fotky z Paměti telefonu na Paměťovou kartu přímo tam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.