Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení k wifi nefunguje

Od: denny276® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám telefon Alcatel Pop C7,doma mám wifi, při prvním připojení jsem zadala heslo a wifi funguje bez problémů kdykoliv se připojím. V jedné restauraci to samé.V jiné restauraci se mi zobrazí dostupná wifi, zadám heslo, ověří se to, ale nepřipojí, přitom ostatním ano, stalo se mi to i u kamarádky doma, že se mi nepřipojí, přitom jí to normálně běhá.Wifi mají stejné rozhraní atd. jako u mě doma, ale prostě nic, vůbec nevím, čím by to mohlo být.Známí co mají Samsungy s tím také mají problémy na různých místech.Máte na to prosím nějaké řešení?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, řešení nemám, ale snad vysvětlení (tedy, odhad). Možná to je o síle signálu, resp.

kolik "čárek" Vám u "wifiny" ukazuje přístroj? Pokud je to vždy maximum a přesto se připojení nezdaří, tak jedině zopakovat nebo si najít jinou "wifinu" (je-li to možné) a případně se s tím smířit, že zůstanete offline. Zdravím!

P.S. Různé přístroje jsou i jinak citlivé na příjem signálu - tak to na jednom může být problém a u jiného ne.

doplněno 27.05.14 11:55:

No, je to loterie. A být v hospodě offline není tragédie - tam se dá zažít spousta jiných věcí a online.

hodnocení

Dobrý den, děkuji. Doma mám jednu čárku, připojení funguje, v hospodě mám plný signál, a nefunguje.Opakované připojení také nejde..tak asi prostě budu v hospodě offline no:D

hodnocení

0x

nemaji ty site co nejdou skryte SSID? Tj, ze nejspu primo videt, ale muste je zadat rucne?

hodnocení

Jak to poznám, že mají skryté SSID? když je najdu, tak vypadají stejně, jako ty co fungují...myslím tím, že se mi nezobrazí nic jiného, než to co běžně. A jinak mají na dveřích samoleku WIFI a heslo mi poskytli sami, takže by to asi normálně přístupné být mělo...

V tom pripade skryte nejsou, to by jste je pro skenovani nevidela. Muzete se podivat, co ty site maji spolecneho. Tj jaky zpusob zabezpeceni / kryptovani. WEP, WPA, WPA-2. TKIP, nebo AES. potom by jste se mohla obratit na vyrobce se zadosti o opravu chyby s konkretnim pripojenim

doplněno 27.05.14 12:17:

Popripade zkuste, jestli mate nejnovejsi firmware. Jestli ne, tak by jsem doporucil upgrade

hodnocení

Ano mají stejný způsob zabezpečení,firmware je upgradovaný, tak snad jen ten výrobce... děkuji za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]