Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám telefon Alcatel Pop C7,doma mám wifi, při prvním připojení jsem zadala heslo a wifi funguje bez problémů kdykoliv se připojím. V jedné restauraci to samé.V jiné restauraci se mi zobrazí dostupná wifi, zadám heslo, ověří se to, ale nepřipojí, přitom ostatním ano, stalo se mi to i u kamarádky doma, že se mi nepřipojí, přitom jí to normálně běhá.Wifi mají stejné rozhraní atd. jako u mě doma, ale prostě nic, vůbec nevím, čím by to mohlo být.Známí co mají Samsungy s tím také mají problémy na různých místech.Máte na to prosím nějaké řešení?
Dobrý den, řešení nemám, ale snad vysvětlení (tedy, odhad). Možná to je o síle signálu, resp.
kolik "čárek" Vám u "wifiny" ukazuje přístroj? Pokud je to vždy maximum a přesto se připojení nezdaří, tak jedině zopakovat nebo si najít jinou "wifinu" (je-li to možné) a případně se s tím smířit, že zůstanete offline. Zdravím!
P.S. Různé přístroje jsou i jinak citlivé na příjem signálu - tak to na jednom může být problém a u jiného ne.
doplněno 27.05.14 11:55:No, je to loterie. A být v hospodě offline není tragédie - tam se dá zažít spousta jiných věcí a online.
Jak to poznám, že mají skryté SSID? když je najdu, tak vypadají stejně, jako ty co fungují...myslím tím, že se mi nezobrazí nic jiného, než to co běžně. A jinak mají na dveřích samoleku WIFI a heslo mi poskytli sami, takže by to asi normálně přístupné být mělo...
V tom pripade skryte nejsou, to by jste je pro skenovani nevidela. Muzete se podivat, co ty site maji spolecneho. Tj jaky zpusob zabezpeceni / kryptovani. WEP, WPA, WPA-2. TKIP, nebo AES. potom by jste se mohla obratit na vyrobce se zadosti o opravu chyby s konkretnim pripojenim
doplněno 27.05.14 12:17:Popripade zkuste, jestli mate nejnovejsi firmware. Jestli ne, tak by jsem doporucil upgrade
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.