Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co prehraje externi hard disk v TV?

Od: susannka* odpovědí: 6 změna:

Dobry den,

chtela jsem se poradit kvuli externimu hard disku.

Stahuju synovi pohadky apod. vse na externi hard disk, jedna se mi o to, ze bych chtela ten hard disk nejak pripojit, aby to hralo v TV, ale tv nam to nepodporuje. Mame starsi dvd ale ten nema usb. Jde to nejak jednoduseji vyresit? Existuje napr. novy dvd, ktery by sel propojit s tim hard diskem?

Diky za tipy,

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Ano, jde to bud přes dvd, nebo i settobox pokud mají usb vstupy

hodnocení

0x

Pozor na jednu podstatnou věc, ne všechno co se stáhne dokáže takové zařízení přehrát. Počítač pokud něco nepřehraje tak stačí nainstalovat jiný kodek.

Tudíž následuje otázka: Susannko, TV nepodporuje co? Připojení a přehrávání z HDD obecně nebo "jen" nepřehraje to co jste stáhla? Jakou přesně máte TV (název, typ)?

susannka*
hodnocení

ten hard disk ma usb a televize ma jen scart

martink*
hodnocení

0x

Existují i nové tv, které mají usb přímo v sobě, nebo se k nim dá připojit přes wifi přímo z počítače. Pak je možné ještě koupit android TV krabičky, které to vyřeší.

Důležité prostě je kolik za to chcete dát peněz a co má vaše televize za vstupy. Pokud co nejlevněší řešení tak prostě kupte redukci z toho co máte v televizi na to co máte v notebooku.

susannka*
hodnocení

Takze jestli to chapu dobre, tak kdyz koupim ted nejake lepsi novejsi dvd a pak zapojim usb do dvd a dvd do televize pres scart, tak by si to melo poradit?

Momentalne to resim vypalenyma dvd ale prijde mi to zbytecny a slozity.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]