Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrikář po vyučení - §6 vyhláška 50/78 Sb

Od: flustr odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Jsem po vyučení v oboru Mechanik elektrotechnických zařízení, zajímalo by mě kde/jak získat §6 vyhláška 50/78 Sb.?

Respektive mě nikde jako "elektrikáře" a pod. s §5 nevemou, tak by mě zajimalo kde si má člověk tu praxi udělat..

Děkuji...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Šestku Vám bez roční praxe nedají, to je prostě přímo ve znění onoho paragrafu (respektive neměli by dát, ale všichni víme, jak to s padesátkou v této zemi je...). Nicméně troufám si říct, že i s pětkou máte šanci najít zaměstnání. Stejně máte zatím pomálu zkušeností a nic moc samostatného by jste dělat nemohl.

doktpr365*
hodnocení

0x

školení na z vyhlášky 50/78 Sb. dělá spoustu firem stačí pohledat na netu kdo to dělá někde poblíž tvého bydliště.

Tady si o tom můžeš něco přečíst

tlakinfo.cz/...

majsterjoe*

No jo, jenze on chce rovou 6 a tu mu bez praxe nikdo neda. nemel by. Ono i ta 5 je dulezita, protoze spouste firem to staci. Oni se kryjou, tazatel se zatim nauci co potrebuje, stejne ho pri praci nekdo kontroluje a nakonec si po roce udela vyhlasku dalsi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vyhláška 50

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]