Nejste přihlášen/a.
moje máma totiž máchá prádlo jenom 1 a já jsem pak tím práškem a avivážem našuchlý,kašlu,drbu se a bolí mě hlava když to mámě řeknu tam mi řekne že si to suderuju a že mi nic nejí ale jí taky bolí hlava když jí řeknu že je to z toho tak mi řekne že ne a když hi poprosim aby to vícekrát máchala tak mi řekne že ne že jesli chci vickrat tak at si to zaplatim prosim napiste mi nejakou odpověd jak mámu přesvědčím
něco o praní a máchání
nebo
doplněno 20.05.14 22:31:je to sice i reklama jisté firmy, ale ...
výrobci současných praček v honbě za úsporou vody a tím i prodejnosti svých výrobků snižují množství vody v pračce na minimum; pokud projdete testy praček, většina vypere dobře, ale zase většina špatně vymáchá; a pokud je použito i větší množství pracího prostředku, výsledek je jaký je; někteří výrobci řeší lepší výsledek máchání možností zvýšení množství vody pro máchání - manuálně tlačítkem nebo přímo programem
Uprimne řečeno, mám automatku, a kolikrát macha, nesleduji. Asi 2x? Jednou po praní a 1x s avivazi?
Predpokladam tedy, ze maminka pere v ruce, nebo mate nějakou starší pračku typu romo?
Doporucuji tedy opravdu bud vice machat, nebo méně prášku.
Pokud se pouzije hodně aviváže, muze vam i to způsobovat alergicke reakce.
Taky je opravdu mozne, ze automatka nefunguje jak má.
Musite nám prostě napsat jak maminka pere..
Ach jo. Při ručním praní by se mělo určitě máchat aspoň dvakrát a to důkladně. Jednou je rozhodně málo, zaděláváte si na zdravotní problémy. Ty pak vyjdou hodně draho . Pračka má máchání nastaveno, do toho bych nezasahovala.
Konec jednoho máchání lze považovat při vyždímání a výměně vody a z tohoto pohledu nevidím důvod proč by měl být rozdíl v počtu manuálních a strojových máchání (myšleno v automatické pračce)
Nebo se zde snad najde někdo, kdo bude tvrdit, že jeden ze způsobů (automat/ručně) máchání je z principu provedení účinnější?
Při ručním praní a je voda čistá, jak říkají ostatní alespoň 3x, pračka si to nastaví sama, ale je dobré vysledovat jak se který program chová, některé krátké programy máchají málo a také pokud se používá prášek, za tu krátkou chvíli se nerozpustí a ulpívá na oblečení. Také to může být alergie na aviváž...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.