Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udělat aby zvonilo jen jedno číslo

Od: kejikl® odpovědí: 6 změna:

Zdravím.

Řeším po noční směně jeden problém. Potřeboval bych se vyspat a být při tom na příjmu manželce.
Tzn. jediné manželce bude telefon zvonit, ostatní čísla + komplet SMS budou zticha.
Celé aby to šlo z normálního provozu přehazovat nějak jednoduše.

doplněno 20.05.14 14:24:

Mám Nokia 6230i.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kupte si někde v bazaru starší laciný telefon se SIM kartou a jeho číslo řekněte jen manželce. Ten pro denní používání pak můžete na noc klidně vypnout.

pavelv*
hodnocení

1x

Jde čislu přiřadit libovolné vyzvánění? Sežeňte si zvuk pro mobil kde bude třeba jen pípnutí, nebo vůbec nic a ten nastavte pro všechny. Pak vyberte manželku a tej definujte vlastní vyzvánění. Bude to fungovat i na neznámá čísla.

hodnocení

0x

Napadlo mě jedno řešení.V nastavení kontaktů-dejte všechny kontakty na simku nebo pouze na telefon.Tudíž posléze v kontaktech nebudete mít nic.Přidáte si pouze kontakt Vaší manželky-dočasně.Když se vyspíte,tak je vrátíte zpět.Chápete,jak to myslím? ;)

@Wamp: Jenže telefon, nepřijímá hovory podle toho co má v kontaktech. Nebo myslíte, že když volá neznámé číslo, tak protože ho tel. nezná, tak nezazvoní?

@kejikl: Kdyby to byl "chytřejí" tel., tak by to šlo přes Blacklist, ale na tomto "obyčejném" telefonu a ještě, aby to šlo zapínat a vypínat podle potřeby to těžko.

doplněno 20.05.14 15:06:

@kejikl: Jedinou možnost vidím v tom, rozdělit kontakty do skupin. Do jedné dát manželku a do druhé všechny ostatní. Pak druhé skupině nastavit tiché, resp. žádné vyzvánění. Možná by šly i vibrace vypnout.

Jenže to nebude fungovat na neznámé čísla a myslím, že ani sms nejdou vypnout. Záleží kolik máte hovorů z neznámých čísel nebo kolik vám chodí sms.

jabraka*
hodnocení

0x

Já jsem to nikdy nepotřeboval,ale syn jako podnikatel provádí přesměrování telefonu na jiné číslo.Pak volání zvoní manželce,nebo kolegovi.Zeptej se u svého providera.

JABRAKA

zakus*
hodnocení

0x

Historickej kousek. Už si to bohužel nepamatuju, ale šel bych na to přes profil nebo skupinu. U manželky nastavit skupinu jako "VIP" a ostatní kontakty dát do skupiny třeba "pracovní" Potom už jde změnit vyzvánění pro celou skupinu. "Pracovní" tedy nastavit tiché vyzvánění bez vybrací a u "VIP" nechat klas. vyzvánění. Bohužel už nevím jestli to jde kombinovat s profily. U N6230i se dal nastavit i časově omezený (platný) profil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]