Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neustále se mi vypíná tablet-reklamovat

Od: puck odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, neustále se mi vypíná tablet jedná se o Acer B1-710 jsem na tabletu a z niceho nic se mi vypne tak ho zase zapnu tablet se normalne zapne ale v zapeti se vypne tak se to opakuje i desetkrat zasebou pak uz na to nemam nervy a necham ho byt tak jak je a kdyz na neho sahnu tak je horky tak ho teda necham chvili odpocinout a za chvili se normalne zapne a jede jak ma nekdy se to stane za pul hodiny ze se vypne ale nekdy jsem na nem i dve hodiny a nic a jede jak svycarsky hodinky ale u tabletu takove zavady jsou caste ze takze zskusit reklamovat? Jine reseni asi neni ze?diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, zdá se, že to bude přehříváním tabletu. Zkuste si najít na internetu reference a uživatelská hodnocení a jestli to je problém všeobecný, tak se tabletu zbavte. Zdravím!

ujendys*
hodnocení

0x

tablet? ten bych nejradši rozdupal zlatej pc tablet doma strpym jen k vuli dětem

cuca*

Tablet reklamujte.

A reakce na Váš příspěvek: tablet jsem taky synovi nechtela koupit, na co, kdyz ma PC, no a ted ho okupuju ja. Proč? Protoze je ihned k pouziti. Než by mi nabehl pc, davno už sjizdim internet, nebo poradnu.

vlada*
hodnocení

0x

Zdravím

Máte tablet položený na pevné podložce? Kamoš ho dával v posteli na peřinu a dělal v leže. Někdo ho dává na plsťěnou podložku a pod. Zespodu musí být dobrý přívod vzduchu. Také může být prachem ucpaný chladič procesoru. Dost pomůže podložka s dodatečným chladičem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]