Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, neustále se mi vypíná tablet jedná se o Acer B1-710 jsem na tabletu a z niceho nic se mi vypne tak ho zase zapnu tablet se normalne zapne ale v zapeti se vypne tak se to opakuje i desetkrat zasebou pak uz na to nemam nervy a necham ho byt tak jak je a kdyz na neho sahnu tak je horky tak ho teda necham chvili odpocinout a za chvili se normalne zapne a jede jak ma nekdy se to stane za pul hodiny ze se vypne ale nekdy jsem na nem i dve hodiny a nic a jede jak svycarsky hodinky ale u tabletu takove zavady jsou caste ze takze zskusit reklamovat? Jine reseni asi neni ze?diky
Dobrý den, zdá se, že to bude přehříváním tabletu. Zkuste si najít na internetu reference a uživatelská hodnocení a jestli to je problém všeobecný, tak se tabletu zbavte. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.