Nejste přihlášen/a.
Včera jsem se dozvěděla od kamarádky o programu WhatsApp. Bohužel toho o něm taky moc neví. Jen mi řekla, že ho má už dva dny aktivní v mobilu a posílá si s kamarádama zdarma fotky, hudbu, videa... Když si stáhnu tento program do mého mobilu, musím k tomu mít aktivní i net? Protože ho jinak nemám a ani neplánuju mít - zatím. Takže můj předpoklad je, že mi tento program je zatím k ničemu? Děkuji za odpověď. ![]()
Ahoj, pro aplikaci WhatsApp potrřbuješ připojení k internetu, buď internet v mobilu nebo Wifi. Aplikace funguje přes telefonní číslo, takže nemusíš zakládat žádné dlší účty nebo tak podobně. Kontakty se ti zobrazí ta čísla, která máš uložena v mobilu a mají nainstalovanou aplikaci Whatsapp.. Dají se přes ní posílat zdarma videa, fotky..(multimédia) a také nahrávat vzkazy zdarma
samozřejmě to funguje i do zahraničí
jen je podmínkou aby i dotyčná osoba měla naistalovanouaplikaci WhatsApp.
Je to podobné jako Viber ...
já mám WhatsApp moc ráda, to psaní přes něj mi přijde odobnější něž třeba facebook ![]()
Děkuju. Tak to mám asi smůlu, když nemám net a wifina nejde skoro nikde připojit. Jako v mém mobilu se načítá a načítá... a nic ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.