Nejste přihlášen/a.
Včera jsem se dozvěděla od kamarádky o programu WhatsApp. Bohužel toho o něm taky moc neví. Jen mi řekla, že ho má už dva dny aktivní v mobilu a posílá si s kamarádama zdarma fotky, hudbu, videa... Když si stáhnu tento program do mého mobilu, musím k tomu mít aktivní i net? Protože ho jinak nemám a ani neplánuju mít - zatím. Takže můj předpoklad je, že mi tento program je zatím k ničemu? Děkuji za odpověď.
Ahoj, pro aplikaci WhatsApp potrřbuješ připojení k internetu, buď internet v mobilu nebo Wifi. Aplikace funguje přes telefonní číslo, takže nemusíš zakládat žádné dlší účty nebo tak podobně. Kontakty se ti zobrazí ta čísla, která máš uložena v mobilu a mají nainstalovanou aplikaci Whatsapp.. Dají se přes ní posílat zdarma videa, fotky..(multimédia) a také nahrávat vzkazy zdarma samozřejmě to funguje i do zahraničí
jen je podmínkou aby i dotyčná osoba měla naistalovanouaplikaci WhatsApp.
Je to podobné jako Viber ...
já mám WhatsApp moc ráda, to psaní přes něj mi přijde odobnější něž třeba facebook
Děkuju. Tak to mám asi smůlu, když nemám net a wifina nejde skoro nikde připojit. Jako v mém mobilu se načítá a načítá... a nic
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.