Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mikro SD adapter

Od: ujendys* odpovědí: 5 změna:

dobrý den koupil jsem si dig.fotak a dostal jsem k němu pamětovou kartu docela maličkou a k ní velkou kartu která je na fotce a já nevim jak jí využít,tušim že je to vlastně taky pamětovka jenom větší ani mě doted nezajímala ale koupil jsem si autorádio na USB a toautorádio má vstup i na tuto velkou kartu tak bych to rád nějak využil třeba na hudbu

Mikro SD adapter
Mikro SD adapter #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Paměťová karta je jen ta malá. To velké je jen "redukce", aby šla ta maličká (micro SD) karta použít i ve slotu na standardní velké SD karty

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, jinak řečeno - to malé vložíte do toho většího a zasunete do většího otvoru.

Pokud je někde otvor menší, tak to malé z toho většího vyndáte a vsunete jen to malé.

Zdravím!

hodnocení

1x

Asi tkto viz obrázky.

1.obr-microkarta druhý je adaptér na mini a třetí je na SD

2.obr Sd + micro

doplněno 19.05.14 13:18:

jen doplnění micro není vložena úplně!jen proilustraci!
PS se vstupem na mini sd jsem se ještě nesetkal,,adaptér mám snad již deset roků a je již dosti ošoupaný,proto není čitelné logo

doplněno 19.05.14 18:22:

To Bmbx-já si kouipil první kartu micro z oběna adaptéry,osobně jsem mini nikde ani neviděl!

Mikro SD adapter #3
Mikro SD adapter #4

Adptérů na mini SD jsem měl několik, ale mini SD se už nepoužívají, ani nevyrábějí.

doplněno 19.05.14 18:30:

Já měl stereodiktafon Sanyo na mini SD a s oblibou jsem pak v něm používal adaptéry mini na mikro. Co bylo zajímavé tak dle manuálu podporoval pouze 64MB a mě v pohodě chroustal 1GB. To podvrdilo mojí doměnku, že mnohdy výrobci uvádějí podporu něčeho co je momentálně na trhu :)

ujendys*
19.05.14 12:48
hodnocení

Mikro SD adapter #5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]