Nejste přihlášen/a.
dobrý den koupil jsem si dig.fotak a dostal jsem k němu pamětovou kartu docela maličkou a k ní velkou kartu která je na fotce a já nevim jak jí využít,tušim že je to vlastně taky pamětovka jenom větší ani mě doted nezajímala ale koupil jsem si autorádio na USB a toautorádio má vstup i na tuto velkou kartu tak bych to rád nějak využil třeba na hudbu
Dobrý den, jinak řečeno - to malé vložíte do toho většího a zasunete do většího otvoru.
Pokud je někde otvor menší, tak to malé z toho většího vyndáte a vsunete jen to malé.
Zdravím!
Asi tkto viz obrázky.
1.obr-microkarta druhý je adaptér na mini a třetí je na SD
2.obr Sd + micro
doplněno 19.05.14 13:18:jen doplnění micro není vložena úplně!jen proilustraci!
PS se vstupem na mini sd jsem se ještě nesetkal,,adaptér mám snad již deset roků a je již dosti ošoupaný,proto není čitelné logo
To Bmbx-já si kouipil první kartu micro z oběna adaptéry,osobně jsem mini nikde ani neviděl!
Adptérů na mini SD jsem měl několik, ale mini SD se už nepoužívají, ani nevyrábějí.
doplněno 19.05.14 18:30:Já měl stereodiktafon Sanyo na mini SD a s oblibou jsem pak v něm používal adaptéry mini na mikro. Co bylo zajímavé tak dle manuálu podporoval pouze 64MB a mě v pohodě chroustal 1GB. To podvrdilo mojí doměnku, že mnohdy výrobci uvádějí podporu něčeho co je momentálně na trhu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.