Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opožděné grimasy mluvení vůči zvuku na LCD TV

Od: montana9908* odpovědí: 4 změna:

Mám koupenou novou LCD TV Sharp LC-32DH65E a pozoruji někdy opožděné grimasy mluvení osob na obrazovce vůči proběhlému zvuku.Laicky řečeno osoby otvírají ústa ještě chvíli když zvukově domluvili.Není to pořád , ale jako citlivému divákovi TV to vadí.Prosím o radu jak opožděné posunutí zvuku odstranit.Závěrem podotýkám , že s tímto problémem se setkávám u všech naladěných digitálních kanálů.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tox232*
hodnocení

2x

Tento jev nezpusobuje televize ale špatný přenos signálu.Zkuste zapojit jinou televizi a podle mne to bude to samé.Musíte na poskytovatele služby předpokládám že se jedná o společnost UPC,měl jsem stejný problém.Bohužel společnost mi odpověděla že máme steré a nevyhovující rozvody signálu ale oni že s tím nic dělat nebudou.Tak jsem u nich skončil a nechal si zapojit Digy TV.Maximální spokojenost za menší peníz víc programů atd.Podotýkám že se nejedná o žádnou reklamu.Je na každém pro co se rozhodne nikomu nic nenutím

sta*
hodnocení

0x

Zdravim,

chtel bych se zeptat jestli jsi spokojeny s LC-32DH65E. Jak dlouho ho mas, kde jsi ho koupil, jakou davaji zaruku a za kolik? Vazne o nem uvazuji. Jeste mi nabizi LC-32lx8e.

Diky S. Filip

montana9908*
hodnocení

Já mám tuto televizi LCD Sharp 3 neděle ,s televizi jsem si koupil s úhlopříčkou 94 cm za 19 499,-Kč,

nyní tyto televize zkevnili o 500,-Kč a co se týče podívání jsem moc spokojený , ty opožděné grimasy mě dělaly špatné rozvody

STA a tak jsem si koupil satelit a je to bez problému. Mohu vřele doporučit zejména proto že má plné rozlišení Full HD a já mém

kameru téhož rozlišení a ty videa jsou na této televizi kouzelná.

Zdravím

Montana9908

kamil*

Zvláštní je, že montana koupil LC-32DH65E s úhlopříčkou 94cm, ale to bude asi překlep, musela by to být LC-37DH65E a nebo mít úhlopříčku 82cm, což není podstatné. Také se rozhoduji mezi LC-32DH65E a LC-32LX8E a pozor také LC-32DH77E, která přijde brzy za český trh a bude to 100HZ s Full HD, s podporou MPEG4, 4ms odezvou a 10bit panelem. Všechny tyto typy budou dobré, ale pro rychlé záběry jsou ty 100Hz lepší. Záleží na tom co kdo sleduje a jestli je ochoten si připlatit. Určitě se vyplatí počkat. Já osobně si na ni tedy počkám a rozhodnu se podle toho kolik za ni budou chtít. Pokud je někdo stejného názoru a bude o ni mít zájem, můžeme ji zkusit sehnat společně, bude-li to nějak reálné a taky výhodnější než jednotlivě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]