Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou mobilní síť s internetem?

Od: boruvka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřeboval bych poradit s mobilní sítí, vniž bude zahrnut internet,sms,volani a mms... hledam neco levnejsiho, muze to byt klidne i tarif i dobijeci karta, to je mi šuma fuk, ale hlavne se divam po necem levnejsim, dekuji za odpovedi:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Mobilní Internet je jedno, protože O2 se spojilo s T-mobile po technické stránce a rozdělením republiky na východ a západ. A Vodafone mám pocit, že lidi moc v diskuzi nechválí.

doplněno 18.05.14 12:38:

Protože FUP ti pěkně otráví užívání mobilní Internet, pokud jen neposíláš emaily a facebook :-D

boruvka*
hodnocení

no a co by jste mi teda doporučil? ja jsem se ptal na nějaký konkrétní příklad

doktpr365*
hodnocení

0x

My jsme celá rodina přešli sem,každý si nastavil co potřebuje a co mu vyhovuje.Náklady nám spadly na třetinu.

gomobil.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]