Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrcadlovka vs. kompakt

Od: martinvalenta odpovědí: 5 změna:

Sháním nějaký trošku kvalitnější digitál k trošku "lepšímu" focení.

Na výběr poměrně zachovalý Canon 20D s EF 28-135mm (3.5-5.6), pěkný OLYMPUS E-1 s zuiko 14-54 (2,8-3,5), zánovní Sony Nex C3 s seťákem 18-55 mm nový Canon G11, vše za přibližně stejné peníze...

Co byste mi doporučily? Vím, že jsou to poměrně protichůdní kandidátí, ale na novou zrcadlovku nemám. Fotím všehochuť, předchozí foťák CANON 550D 18-135 mm, ukraden.

Výběr neporovnávat s 550kou, prosím:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

a co SONY řady RX? někteří z kamarádů ho mají a nelitují, dle jejich názoru; začínali u Pentaxu na kinofilm, pak digitál a momentálně Sony; je to sice zase něco jiného

martinvalenta
hodnocení

Sony RX pokud vím-jak jsem se díval stojí 10t a víc --- to je mimo můj cenový limit, mnou jmenované jsou do pěti t kč

2kedar*
15.05.14 21:39
hodnocení

2x

Lumix.!

albatros498022*
hodnocení

0x

Jde o co se s tím má fotit jak pkkročilá fotografie, Canon G11 je slušná volba kompaktu v profi třídě.

pilivoj*
hodnocení

0x

Podle velikosti čipu a jiných parametrů a to je tedy asi ten Canon 20D.Pokud je to za stejné peníze neváhal bych.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]