Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace androidu Kies

Od: radek98798 odpovědí: 3 změna:

V Kies programu sem dal aktualizaci, vše de v pohodě jenže hned jak se to tam stahuje jak je tam ta zelená šipka nahoru nebo dolů (která je po oranžový) tak prostě se mi samo odpojí USB kabel na PC a aktualizace nejde dodělat :/ mám Samsung Galaxy mini gt5570 nemá být systém čistý? Fakt nevím čím to je a dost mě to štve mám android 2.2.1.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

poproste strýčka Google

"nelze nainstalovat program kies samsung" a najde neurekom řešení podobných problémů, stačí hledat na správném místě - ne všichni mají stejné řešení tohoto problému

hodnocení

0x
Většina Android zařízení si hlídá aby při upgrade systému nedošlo k výpadku napájení. Většinou musíš mít plně nabitou baterii a připojenou nabíječku. ROM se stáhne na kartu a pak se spustí upgrade z menu androidu.
To je teoretický postup. Neznám konkrétně tvůj samsung.
radek98798
hodnocení

Tady to je .png prostě hned jak to naskočí (to co je na screenu) tak automaticky to udělá zvuk připojení/odpojení USB k PC zmizne dole u hodin ikona připojeného mobilu a je to zkoušel sem s nabitou baterkou, připojením internetu na mobilu ale furt nic nikdo nepomůže? :(

Aktualizace androidu Kies

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]