Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupil jsem si mikrokartu, ale v mobilu se mi nezobrazuje jeji správná kapacita...místo 4 GB se mi zobrazuje cca 12 MB...když ji vyndám-znovu zandám objeví se mi třeba pak jen 10 Kb... Vkládal jsem ji do Nokie C2... Mobil by měl přečíst až 16 GB kartu... V jiné C2 je obdobný problém... Mobil by měl přečíst i ty novější verze karet.
Nevíte kde je chyba prosím?...možná se musí v mobilu něco nastavit...ale připadá mi to zvláštní...Kartu jsem šel raklamovat ale karta je v pořádku...chyba je někde u mě... děkujuu za rady. P.
no právě, že v prodejně ji daly do PC a šla...tak jsem si ji odvezl zpět...ale naformátovat se ji pokusim...ještě mi prosím prodte, kde se do ve windows 7 nalezne...děkuju moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.