Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příliš velká tapeta na SG SIII mini

Od: martinaa* odpovědí: 11 změna:

Pěkný den, snažím se změnit na svém telefonu tapetu, obrázek ve formátu .jpg, 1,34 MB. Obrázek e v pohodě uloží, načte, ořízne se. Jenže na tapetě se zobrazí příliš roztažený bez okrajů, prostě necelý. Když obrázek zmenším, tak na tapetě po novém oříznutí a vložení zůstane stejně velký, pouze se snižuje jeho kvalita. Přitom v náhledu přo oříznutí je obrázek celý.

Nechápu, má někdo radu, co s tím? V nastavení jsem našla jen nastavení domovské stránky.

děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lindaf*
hodnocení

0x

Dobrý den, s tím samým jsem měla problém na SG S2 a našla jsem na netu aplikaci TW Crop je ale domnívám se pouze na SG S2, zkuste zagooglit a určitě najdete něco podobného i na S3 mini nebo můžete zkusit i ten tw crop jen nevím jeslti pojede , ten umožňuje nastavení tapety opravdu jak chcete, nastavení to obecně nstavuje u Androidu blbě, měla jsem HTC to na tom bylo trochu líp ale i tak..

martinaa*
hodnocení

Děkuji za reakci, aplikaci jsem vůbec nenašla, ale našla jsem velmi pdoobnou, která, jak i Vy uvádíte, s mým telefonem není kompatibilní:(.

hodnocení

0x
A co obrázek prostě upravit v počítači tak, aby měl poměr stran stejný jako displej a nahrát ji do telefonu až takto upravenou?
doplněno 15.05.14 20:18: A to dělá úplně u všech obrázků, takže i origo tapet co bývají na výběr v telefonu? Pak obrázek upravit do velikosti té tapety, která funguje, pokud to jde..
martinaa*
hodnocení

Děkuji, ale to taky nepomůže, můžu ji zmenšovat na displej, jak chci, a ona se vloží stejně zase roztažená, ovšem v mizerné kvalitě, protože je malá.

lindaf*

ano to opravdu bohužel nepomůže, tak jedinně mě napadá najít jinou tapetu aby byla na výšku, pokud bude na výšku, tak by neměla dělat problémy.

doplněno 15.05.14 20:10:

o jakou tapetu přesně se jedná?

martinaa*
hodnocení

Jedná se o tento wallpaper mississaugalife.ca/...

Vidíte, oříznout na výšku, to mě nenapadlo, jdu na to:).

martinaa*
hodnocení

Tak bohužel, i po oříznutí je to pořád stejný:(.

doplněno 15.05.14 20:24:

Akorát to nejde oříznout do obdélníku na výšku, ale do čtverce, tak možná v tom je potíž.

doplněno 15.05.14 20:27:

Tak ani obdélník nepomohl, fotka je pořád stejná, je ještě více roztažená:(.

hodnocení

0x

Fotka se na tapetě posunuje zároveň s tím když přejíždíte mezi "obrazovkami", takže na výchozí obrazovce logicky vidíte jen střed té fotky.

lindaf*

Na samsungu ale asi ne, vím, že na htc se posunovala ale mě na S2 se to neposunuje pouze se mní ty obrazovky jinak tapeta stojí..

martinaa*
hodnocení

Nikde se nic neposunuje, fotka je pořád stejná...*nevi*

doplněno 15.05.14 20:29:

Oříznutí na výšku taky nic, jen se ten obrázek opět víc roztáhl..fakt netuším..

lindaf*

ne ne neposunuje se to :) co to oříznutí na výšku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]