Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysílačka levná , spolehlivá

Od: daniell* odpovědí: 10 změna:

Potřeboval bych nějakou vysílačku popravdě se v tomto okruhu elektroniky nějak moc neorientuji ale potřeboval bych nějaké vysílačky na domlouvání dvou lidí třeba jeden je na půde a spravuje kontakty k televizi druhý je dole a sleduje televizi no a místo toho aby na sebe vzájemně řvali jede to nejede to tak se dohodnou přes vysílačku nechtěl bych do toho vrazit víc jak 1000 kč maximálně tedy 1500 kč .

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tyhle jsou docela levné, dobře hodnocené a v balení mají i nabíjecí baterky a adaptér, takže jen rozbalit, nabít a fungovat :) vysilacky.heureka.cz/...

gsdfg
hodnocení

0x

To je drahý, PMR 446MHz stačí tak do 500.- / dva kusy.

cs.wikipedia.org/...

heureka.cz/...

najdi-levne.cz/...

jasně, ale připočítej k těm tvým cenu nabíjecích baterek a nabíječky a seš na stejné ceně, možná ještě vyšší :)

lepší koupit bez baterek, ty co k tomu dávají za moc nestojí a nabíječka k tomu nemusí být, nabíjejí se obyčejným adaptérem na čas přímo v těch vysílačkách.

buss
hodnocení

0x

Bohatě postačí PMR, na trhu jsou jich kopy, i komplety včetně nabíječek, handsfree. Pro tento účel postačí bez nějakých komfortních funkcí. Pokud je to jen nárazovka, tak si to u někoho půjčit. Ale pak se to třeba hodí i komunikace auto/auto při jízdě, příroda, děcka...

hodnocení

0x

Pokud ale na sebe křičíte tak jednou za měsíc, či spíše půlrok, tak místo nákladů na vysílačky a příslušenství a další, (o čem píší kolegové přede mnou) bych na těch pár minut, než se Vám to podaří nastavit, použil normální hovor mezi mým mobilem a mobilem toho druhého.

Další možnost je využít dnes poměrně rozšířené bezšňůrové bezdrátové digitální telefony, ten dole v obývačce má klasické sluchátko od pevné linky a druhý má tu přenosnou část. Samozřejmě, jde to jen když je člověk má, ale někdy je má a na tu možnost i zapomíná...

Nevím, jak často spravujete kontakty k televizi na půdě, možná jste montér antén a zesilovačů a živíte se s tím... v tom případě si koupit vysílačky lepší, a dát si je do nákladů...

Nač dražší? PMR vysílačky chodí dobře, v nejhorším terénu spolehlivě přes kilometr (ty slabší) a po připojení sluchátek s mikrofonem a zapnutí hlasové aktivace se nemusí ani klíčovat - to taky chodí dobře i u těch nejlevnějších.

daniell*
hodnocení

takže stačí když koupím vysílačky do asi 500 Kč? Vysílačky jsou poháněny pomocí AA (tužkovky) některé AAA baterií (mikrotužky)?

To by nebyl problém těch mám doma plno dobíjecích i s velkou nabíječkou takže by to bylo dobré. Na internetu jsem našel tuto vysilacky.heureka.cz/... pročetl jsem recenze a zdá se být dobrá jaký máte názor na tenhle výběr?

Oni ty PMR vysílačky jsou téměř na jedno brdo, chybný výběr snad ani nejde udělat, já mám PMR koupené ve výprodeji za necelých 150Kč a neměnil bych ;)

martinhajek*
To není tak úplně pravda. Už jsem zažil levné PMR které samy sebe rušily, měly špatnou kvalitu zvuku, posunutý vysílací kmitočet, nízkou hlasitost vysílaného zvuku, špatný mikrofon, rušily i na jiných kmitočtech, byly plné studených spojů, selhávala tlačítka a podobně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]