Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung Galaxy S III Mini vs. Sony Xperia L

Od: czjack odpovědí: 1 změna:

Nějaká dobrá duše kdo mi prosím poradí? Pořád se nemůžu rozhodnout jaký koupit.
Samsung Galaxy S III Mini VE (i8200)
alza.cz/...
Kupoval bych ho u MobilPlus za 4100,-
nebo
Sony Xperia L (C2105)
alza.cz/...
V MobilPohotovost za 4500,-
U Sony se mi líbí ta blikající dioda, o trochu lepší foťák a baterka. Jinak jsou snad na podobné úrovni ne?
I když na druhou stranu, ten Samsung už jsem držel v ruce a opravdu mi pasuje. Krásně se drží a je strašně lehký (víc než to Sony). Takže fakt nevím, který mobil si vybrat...
Nebo pokud máte jiný tip do ceny 4500,- s DPH, tak klidně napište.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

farrion*
hodnocení

2x

Mám Samsung S3 mini už 3/4 roku a nemůžu si ho vynachválit. Otec měl Sony Xperia M a oproti Samsungu by mi vůbec nevyhovoval a nakonec se rozhodl přejít z ní také na S3 mini, takže je máme v rodině 2x :D. Xperii L má spolužák - větší display (pro mě nevyhovující), možná trochu lepší výkon, ale vzhled se mi také u ní nelíbí.

Každý má jiný vkus, ale já bych jen tak S3 mini v současné době v přiměřené cenové kategorii jen tak nevyměnil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]