Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám menší problém s tímto telefonem. Pořád mě vyskakuje Voice Talk a pak to zas hned spadne. dělá to i při nabíjení a pořád to odpojuje nabíječku. Z počátku jsem si myslel, že je to vir, tak jsem dal telefon i kartu do továrního nastavení, ale děje se tak pořád. Nevíte, čím to může být? jsem z toho docela zoufalý. Prakticky nemůžu ani volat, psát sms, protože ten Voice Talk všechno shodí a musím zas od začátku. Díky za rady
Vejděte do nastavení - aplikace - spuštěné služby najděte hlasové příkazy a dejte je ukončit,opakujte to ukončení několikrát protože se to snaží pořád zůstat.Pak vejděte do využití paměti najděte hlasové příkazy a dejte vymazat data.Mělo by Vám to pomoci
Díky zatím to vypadá, že bude klídek. Kdyby něco, ozvu se. Náhodou mám ještě problém a to ten, že když si s někým volám, tak druhá strana se slyší v ozvěně. Někdy menší, někdy větší. a některá čísla vůbec. Tam asi pomůže servis nebo taky se s tím dá něco udělat?
Obalem to právě není. Zezačátku jsem obal neměl vůbec a dělalo to také. Teď mám a zdá se mi, že je to o chlup lepší, ale i tak je to slyšet
Nejste jediný kdo tento problém má, na diskuzních forech je zakládáno plno takových témat a to i v případě bratra Galaxy SII. Galaxy Note N7000 má dva mikrofony - jeden dolní pro snímání zvuku, druhý horný pro znímání okolí, je možné že když máte nasazené pouzdro, ten horní mikrofon překrýváte. Co jsem četl, někomu pomůže sundat obal, někomu přehrát ROMku, na internetu jsem našel videonávod v angličtině který se zabývá tímto problémem u Galaxy S2 (u Notu to bude podobné) každopádně musíte rozebrat telefon a můžete ztrati případnou záruku. Takže asi servis.
tak dnes večer, když jsem volal tak zase znova. Dokonce jsem dal vynucení ukončení aplikace, ale i tak se to pořád spouští a problikává, při hovorech se pořád mění na hlasitý odposlech a normální, takže z hovoru nemám nic. Druhá strana taktéž. Takže přemýšlím co udělat dál ...
Nevím jak jste znalý v oboru informačních technologii. Zkuste obnovit telefon do továrního nastavení a nebo do servisu ať Vám kompletně přehrají systém. Dělal to telefon od začátku co jste si ho pořídil?
Pokud nepomohlo obnovení, zkuste kompletně přeinstalovat celý OS Android. Také toto chování může způsobovat chyba na základní desce, mohlo se stát něco s procesorem nebo nějakým čipem. Dejte to do servisu, tam Vám mohou přeinstalovat OS a udělat i diagnostiku základní desky - takhle jsou to pouze mé odhady. Pokud nepomohl několikanásobný restore tak bych to tipoval něco se základní deskou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.