Nejste přihlášen/a.
Mám HTC 500 Desire mobil a nejsem schopna kamarádce přes Bluetooth poslat písničku. Poradí mi někdo jaká je cesta? Z nápovědy v mobilu z toho jesem moudrá
Prosím detailně..., děkuju
Odesílání hudby pomocí Bluetooth
1. V menu najděte "Galerie ":
Stiskněte ikonu Aplikace.
Stiskněte Galerie.
2. Vyberte soubor:
Přejděte do požadované složky.
Vyberte soubor, který chcete sdílet.
Stiskněte Sdílet.
3. Zvolte způsob odeslání:
Stiskněte Bluetooth.
Pokud není Bluetooth aktivní, telefon vás vyzve k aktivaci. Stačí pak stisknout OK.
4. Přeneste soubor přes Bluetooth:
Stiskněte Vyhledat zařízení.
Telefon začne vyhledávat dostupná zařízení.
Vyberte požadované zařízení Bluetooth.
Stisknutím Párovat potvrďte, že si přejete vytvořit připojení k vybranému zařízení.
Ověřte, zda je na obou zařízeních zobrazeno stejné přístupové heslo a stiskněte Párovat.
Toto heslo musíte potvrdit i na druhém zařízení.
Soubor je odeslán.
Někdy budete muset pro odeslání souboru zadat na obou zařízeních ještě další volitelné heslo.
5. Dokončete:
Stisknutím tlačítka Domů se vrátíte na úvodní stránku.
----------------------------------------------to je vše
Tak ať se to podaří petr ( pb.consulting@mail.com )
Krásně popsáno, děkuju, ale asi jsem totální mimoň, protože když otevřu "Galerii", tak tam nikde žádná ikona "aplikace" není
Je tam pouze pod 3 svislými tečkami v pravým rohu:
zobrazit/skrýt alba
přidat online službu
mediální servery
nápověda
či v levým rohu Alba:
alba
události
umístění
přátelé
Zkuste se ještě podívat na stránky výrobce HTC konkrétně na tento odkaz htc.com/...
Pokud by to pořád nešlo, zkuste se spojit se zákaznickým centrem podpory společnosti HTC ... je s nima možné i chatovat - zde je odkaz htc.com/...
Bohužel nemám tento typ telefonu , zkuste jim tedy napsat svůj problém a určitě Vám poradí.
Máte v mobilu aplikaci "Hudba"? Měla by tam být předinstalovaná. Mám také HTC a je tam už od začátku. Najděte si zde písničku, kterou chcete poslat, podržte na ní prst a vyskočí vám tabulka. Pak dáte "Sdílet", "Sdílet soubor" a vyberete Bluetooth .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.