Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poslat písničku přes Bluetooth?

Od: astik odpovědí: 5 změna:

Mám HTC 500 Desire mobil a nejsem schopna kamarádce přes Bluetooth poslat písničku. Poradí mi někdo jaká je cesta? *nevi* Z nápovědy v mobilu z toho jesem moudrá :( Prosím detailně..., děkuju :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pbconsulting
hodnocení

0x

Odesílání hudby pomocí Bluetooth

1. V menu najděte "Galerie ":

Stiskněte ikonu Aplikace.

Stiskněte Galerie.

2. Vyberte soubor:

Přejděte do požadované složky.

Vyberte soubor, který chcete sdílet.

Stiskněte Sdílet.

3. Zvolte způsob odeslání:

Stiskněte Bluetooth.

Pokud není Bluetooth aktivní, telefon vás vyzve k aktivaci. Stačí pak stisknout OK.

4. Přeneste soubor přes Bluetooth:

Stiskněte Vyhledat zařízení.

Telefon začne vyhledávat dostupná zařízení.

Vyberte požadované zařízení Bluetooth.

Stisknutím Párovat potvrďte, že si přejete vytvořit připojení k vybranému zařízení.

Ověřte, zda je na obou zařízeních zobrazeno stejné přístupové heslo a stiskněte Párovat.

Toto heslo musíte potvrdit i na druhém zařízení.

Soubor je odeslán.

Někdy budete muset pro odeslání souboru zadat na obou zařízeních ještě další volitelné heslo.

5. Dokončete:

Stisknutím tlačítka Domů se vrátíte na úvodní stránku.

----------------------------------------------to je vše

Tak ať se to podaří :) petr ( pb.consulting@mail.com )

astik
hodnocení

Krásně popsáno, děkuju, ale asi jsem totální mimoň, protože když otevřu "Galerii", tak tam nikde žádná ikona "aplikace" není :(

Je tam pouze pod 3 svislými tečkami v pravým rohu:

zobrazit/skrýt alba

přidat online službu

mediální servery

nápověda

či v levým rohu Alba:

alba

události

umístění

přátelé

pbconsulting

Zkuste se ještě podívat na stránky výrobce HTC konkrétně na tento odkaz htc.com/...

Pokud by to pořád nešlo, zkuste se spojit se zákaznickým centrem podpory společnosti HTC ... je s nima možné i chatovat - zde je odkaz htc.com/...

Bohužel nemám tento typ telefonu , zkuste jim tedy napsat svůj problém a určitě Vám poradí.

verkaberka15*
hodnocení

0x

Máte v mobilu aplikaci "Hudba"? Měla by tam být předinstalovaná. Mám také HTC a je tam už od začátku. Najděte si zde písničku, kterou chcete poslat, podržte na ní prst a vyskočí vám tabulka. Pak dáte "Sdílet", "Sdílet soubor" a vyberete Bluetooth :).

astik
hodnocení

Moc děkuju za radu, ale bohuže to tam nemám, není HTC jako HTC..., nechápu, proč to dělaj tak komplikované *ee* . Měla jsem Samsung a bylo to jednoduché jako facka. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]