Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nikon l 820

Od: luck* odpovědí: 3 změna:

Dobry den ,vcera jsem si koupil tento fotak ,muj prvni digitalni. Mam Win 8 a program Picassa .Dnes jsem nafotil nejake snimky a ted se to snazim dostat do PC .Ani nejaky naznak ,kabel propojen ,prosim .,je nejaky presny navod uplne pro laiky? Kabel HDMI. Moc diky za radu a preji hezky den.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

HDMI kabel je ti k ničemu, musíš použít USB kabel nebo čtečku karet (pokud ji máš).

luck*
hodnocení

ten HDMI kabel byl v baleni ,prosiím rozepis to vice .Vazne ,jenom jsem mel porad stary fotak Minolta--doslouzila,chtel jsem se podivati na foto v PC ,jak to kazdy chvílí a nic ! Diky jeste jednou.

hodnocení

0x

A v návodu k použití nic není? Obvykle jsou dvě možnosti. 1. zapoj kabel do foťáku,pak do USB v PC ,asi budeš muset na foťáku potvrdit něco na způsob "přenos obrázků",a v PC by se ti měl zobrazit jako další disk( D nebo E nebo F),pak už klasicky otevřeš a zobrazíš soubor. 2. Vyndej pam.kartu z foťaku a buď přes čtečku,nebo v ntb bývá přímo slot na sd karty,ji zasuň do pc a měla by se zobrazit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]