Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych přehrát video (film) formátu .avi přenosem na micro SD do televize Panasonic TX-P42 S2OE.
Televize by (podle návodu) měla přehhrávat video formátu :
SD-Video Ver.1,2 [ MPEG-2(formát PS)] nebo
AVCHD se zvuk.formátem MPEG-1/Layer-2 ,nebo formát Dolby Digital
Vyzkoušel jsem všechny možné formáty( v "nabídce" Format Factory a Any Video Converter) ,ale TV odmítá - prý "neexistuje platný soubor k přehráván í". Poradí někdo?
Možná se mylím, ale tv vám přehraje pouze video natočené kamerou Panasonic (možná i jinou) ve formátu AVCHD nebo AVCHD konvertováno do MPEG-2.
Děkuji za snahu,vyzkoušel jsem formáty AVDCGH 720 P Movie(*.m2ts) a AVCHD 1080P Movie (*.m2ts), ale bohužel nefunguje
Jakože když pustíte dvd na dvd přehrávači?
To potom TV funguje jen jako obrazovka. Samotné přehrávání dělá dvd (nebo sat tuner). Takže to s SD kartou v tv nemá nic společného.
doplněno 12.05.14 21:41:To je to samé. Pořád to zpracování videa dělá DVD nebo saťák a TV jen ukáže co mu pošlou.
A tohle je jeden z důvodů proč jsem už před pár lety skončil s výrobky Panasonic. Předražený a technická podpora na úrovní střední začínající garážové firmy v Číně
Dám příklad: mám Samsung Smart TV, která nepodporuje z 90% MP4 videa jinak přejedu úplně všechno, tak v počítači po stáhnutí HD filmu to přemuxuju za 2 minuty v MKVToolnix a mám MKV soubor a vněm zabalený MP4 video a to jede pak 100% jak po másle a navíc si při muxování odstranim přebytečné Ang,De,... zvukové stopy, takže u Samsungu nemám problém a konbinace s DLNA NAS 2x2TB je to super pohodlí ovládání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.