Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
už asi třetí den mi blbne signál nemám žádný na místech de jsem míval normálně plný, skoro všude nemám žádný signál nebo mám jednu dvě čárky. MÁLO KDY se mi stane, že mám plný.
Byl jsem u operátora (t-mobile) vyměnili mi simku, že prej ať to zkusím takhle. Nepomohlo to,mobil už v záruce nemám a chci se zeptat, zda je ještě jiné řešení,nebo zda si myslíte, že mám nějk rozbitou antému,popřípadě mi říct jak přijímač v tomto telefonu vypará, že bych se podíval, jestli není náhodou odpojený nebo zkusil vypojit a zapojit. Ale vím,není to počítač, asi to bude stejně přitavený...:D...
Díky za každou radu...
Podíval bych se na volbu typu sítě,zda tam nemáš zaškrtnuto jen 3G.Pokud ano,změnit na 3G preferovanou.
Pokud ani to nepomůže,změnil bych sít jen na 2 G,pak se ukáže jest.je to antenou,na 2 G musí být signál všude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.