Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zabít Androida

Od: nomohakon® odpovědí: 13 změna:

Mám tablet pmp5880d duo a potřebuji vědět jak vyměnit androida za jiný systém.

Dekuji.

doplněno 17.05.14 14:21:

Tak ten muj zmetek prtavej se prave pripojil k wifine. Na routeru jsem nastavil automatickou volbu kanalu a najednou to fici.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

09.05.14 22:34
hodnocení

3x

Nelze

doktpr365*
hodnocení

0x

To se ti asi nepodaří,to je jako by jsi chtěl místo windows dát macintosh.

kangaroo*
hodnocení

0x

Zas neříkej, že ten Android je taková s*ačka? Co HW tabletu nebo zaneřáděnej systém programy? Proč je tedy Android celosvětově masově populární a je asi na 80% mobilů a tabletů? Základ je dostatečně výkonný hardware a nainstalovat a nastavit jen to co potřebuji :)

hodnocení

Android JE výměšek. Hardware se chová tak jak má. Systém samotný jsem resetoval do výrobního stavu a vada je pořád stejná a stejne otravna. Wifi se mi nepřipojí, zůstává sice v plné síle ale šedá, ani opera ani vestavený prohlížeč ani firefox se nedostane k internetu nepodaří se mi ani dostat k nastaveni wifiny v routeru od o2 do ktereho se da dostat ze vsech ostatnich zarizeni co mam nepomaha nastaveni pevne adresy nebo dhcp nepomaha mazani preprihlasovani cisteni flexkabelu woodoo exorcismus NIC NEZABÍRÁ!

A jste si jistý, že HW je opravdu v pořádku? Na žádném zařízení s Androidem jsem nikdy neměl problém se k WiFi připojit, ať už na mobilu (a to jsem jich pár s Androidem vystřídal) tak na tabletu (hračka značky "myaudio" za 900 Kč z Tesca, Android 4.2.2)

Pokud se vám nepřipojí na wifi, tak tablet prostě reklamujte.

doplněno 09.05.14 23:53:

Reklamace není možná, takže se jedná o starší zařízení a dřív vše fungovalo?

hodnocení

Když my vypíše seznam všech dostupných sítí v okolí tak asi JE funkční.

Reklamace není možná a další peníze do toho vrážet nebudu.

doplněno 09.05.14 23:55:

Co kdybych vymenil původní "anténu" za antenku z rozsekaneho wifi routeru?

doplněno 09.05.14 23:58:

jo starsi zarizeni, jediny glitch bylo skakajici klavesnice pri nabijeni ale to bude adapterem - kombinace ze tří různých kusů.

stan33
hodnocení

0x
Na některé stroje jsou už mám ten pocit nějaké ty bety firefoxu a nějaké další alternativní systémy ještě. Ale většina je na nějaké hodně rozšířené stroje stejně jako alternativní rom Androidu. A na co to vlastně potřebujete.

stan33
hodnocení

0x
Osobně ten problém nemám ale zaznamenal jsem že se na fórech ten problém občas řeší -některé routery se s ním moc dobře nesnáší-Android nepodporuje všechny wifi formáty,šifrovaní, typy zabezpečení a takové ty věci a je potřeba nastavit router na to co android schroustá, jinak na Androidu je jen nastavení wifi v přístroji ne?(bych se podíval i na pokročilé wf nastavení možná je potřeba něco nastavit/povolit v nich) Na router tak jedině přes internetový prohlížeč né? Anténa asi nebude slabší když je plná síla signálu-
a na free wi fi se připojí? Vyzkoušel bych Google tam budou návody co zkusit. Ten formát je možná třeba opakovat, firewall tam asi nemáte a co třeba router nepustí k připojení jen známé/povolené zařízení?Pokud to není Hw tak je to většinou nějaká blbost co člověka ani nenapadne. :)
hodnocení

Ty fora jsem nasel taky, uzitek minimalni. Routery jsem zatim vyzkousel jen dva, jeste mam nejake v zaloze. Routery nastavuji z notebooku, vzdy je se stejnym nastavenim (krome ip).

Jeste mi zbyva na notebooku spustit server a AP a spojit jen notebook a tablet.

doplněno 10.05.14 13:03:

Vyzkousel jsem vsechny typy sifrovani ktere moje routery umi vcetne zadneho.

Zkuste na routeru nastavit nezasifrovanou WiFi síť, jestli se tablet připojí. Může být tedy problém s konkrétním typem šifrování

kangaroo*
hodnocení

0x

Ještě takový detail jakou verzi Androidu máte nainstalovanou (2.x nebo 4.x)?

10.05.14 13:04
hodnocení

4. 0. 4

jdukolem

Prestigio jsem po zakoupení hned druhý den vrátil,byl to děs !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]