Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mobil?

Od: fejmanova odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

vybírám moblil, ale jelikož se v nich moc nevyznám, tak žádám o pomoc.

Nejsem náročný uživatel, ale chtěla bych, aby alespo%n nějakou dobu vydržel, nesekal se a nemusela bych ho každou chvíli nabíjet.

. Huawei ascend P6

. LG Optimus L9 II

Není to špatná koupě od firmy LG nebo Huawei? Přece jenom není moc známá jako např. Samusng...

Jestli znáte ještě nějaký mobil do 6 000,- prosím navrhněte, moc mi tím pomůžete.

Všem moc děkuji za pomoc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majco
hodnocení

0x

tazko povedal ten LG ma lepsiu vydrz baterie zalezi naco telefon chces pouivat a podla toho si vybrat..idealny nenajdes nikdy pokial to chces na viacero veci..

nevyhoda je ze LG a Huawei su znacky nie moc zname na trhu teda neposobia tu dlho osobne som mal LG arenu este tak 4 roky do zadu a mam zle skusenosti so servisom a celkovou opravoou..

elisek1988*
hodnocení

0x

Myslím si, že neexistuje telefon s operačním systémem Android, který by vydržel dlouho bez nabíjení. Můj Samsung měl mít výdrž snad týden a telefon nabíjím jednou až dvakrát denně.

doplněno 05.06.14 10:29:

A hlavěn velký barevný displej prostě hodně "žere".

hodnocení

0x
Taky jsem dlouho hledala vhodný telefon a nakonec mám THL t100s a za me zatím fakt spokojenost..
to2c.com/...
Smartphone má prostě velkou spotřebu a baterie nic moc. THL mi vydrží nabité cca jeden den až jeden den a půl takže většinou nabíjím ob den a to ho hodně využívám na internet.

hodnocení

0x
Dobrý den, mám Alcatel c7,5palc.display,nabijim obden, protože jsem neustále na internetu. Cena 4000kc,neseka se mi, ovládání super, nemám žádný problém :)

mobilll
hodnocení

0x

Zdravím,

já osobně bych se zdaleka vyhla chytrým mobilům, který umí kde co.

Důvodem je pořád častejěí nabourání se do takových chytrých mobilů, kdejaký viry a vše možné. Já mám obyčejný starý mobil, do toho žádný vir nenaleze, ten je jenom na volání. Chápu design je dáleko vzadu, ale má tady tu výhodu a takže dokud´ funguje, tak ho nedám a taky vydrží déle, když se nabije, než kdejaký chytrý mobil. Když se někdy nenávratně pokazí, či ztratí, tak budu hledat obdobný jednoduchý mobil, i třeba v bazaru, který nabitej vydrží xkrát déle, než ty kombinované chytré mobily, co jsou každou chvilku napadeny kdejakým virem.

zwiki*
hodnocení

0x

Zdravím.Jste nenáročná tak kupte Nokia 301.Nebudete litovat ;), ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]