Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem výše uvedenou televizi LCD Sharp a nemohu si podle libosti seřadit - setřídit automaticky naladěné kanály.
Děkuji za radu jak postupovat při setřídění digi kanálů! V návodu to nikde není a prodejci mě neporadili!
Dobrý den.
Pochybuju,že se tu nejde někdo ,kdo má stejnou tv. Ikdyž je to možné.
Já jen obecnou radu: mám set -top box a když najedu pomocí ovladače v menu-programy na nějaký program- například Novu,kterou mi to samo uložilo na 9 pozici,tak se mi vysune jakoby malé podmenu a tam je (přesunout)-pak už zadám jen pozici kam. Takže bych hledal tímto směrem.
Nakonec si nemůž odpustit : chlape kde nakupujete? Že Vám prodejce neporadí.-to mě zarazilo.
Ale já zapoměl,že ta doba,kdy byly ty malé krámky speciálně na elektro,oděvy,atd.je pryč a ted TV koupíme i mezi salámy a rohlíky.
Mam o tuhle TV zajem nemohl by jste mi napsat jak jste s ni spokojeny? Jaky ma obraz? Co kontrast, co cerna?, jak se na ni kouka za plneho slunce, ci jak vypadaji rychlejsi zabery, napriklad hokej, nebo jiny sport? Dekuji, kdyby jste mel cas mi odpovedet na mail skr.bek@centru.cz, tak bych byl rad.
Ma mit FullHD, MPEG4, H.264 a 10bitove zpracovani barev, je to znat? Nema akorat 100Hz, ale to snad az tolik nevadi.
Dekuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.