Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrácení mobilu do původního nastavení

Od: supernova* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám dotaz ohledně telefonu, který už 1 rok nepoužívám. Na telefonu byl nastaven bezpečnostní kód, který si ale už nepamatuji. Nevíte jak dát tento telefon zpět do původního nastavení? V návodu se píše něco s menu, ale do menu se nedostanu, neboť po mě telefon pořád vyžaduje ten bezpečnostní kod. Typ telefonu: Nokia 7610 supernova.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jděte na tuto stránku, zadejte IMEI, klikněte na Generate.

Vyplivne vám to Security mastercode. Ten zadejte místo obyklého Bezpečnostního kódu, malou motlitbičku :) a odešlete.

IMEI najdete na nálepce pod baterkou.

doplněno 08.05.14 14:29:

Samozřejmě si pak změňte v menu telefonu bezp. kód. Nejdřív po vás bude chtít původní a pak nový kód. Nejsem si jistý jestli původní bude 12345 nebo použijete ten vygenerovaný MasterCode. Vyzkoušejte.

doplněno 09.05.14 03:01:

I to se stává. Je tu ještě jedna možnost, ale už trochu složitější. Zde návod. Sám jsem to ještě nepotřeboval, tudíž ani nezkoušel.

A nebo servis, odblokování by mělo stát tak 200-300kč.

supernova*
hodnocení

bohužel ani ten mastercode mi nechce vzít :(

cuca*
hodnocení

0x

Nokia bezpečnostní kód 12345

doplněno 08.05.14 13:20:

A 0000? Pak jedině zanést do servisu.

supernova*
hodnocení

ten bohužel nefunguje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]