Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co teď s tím mobilem?!

Od: anonymous* odpovědí: 3 změna:

No, od 12.1.2014 mám mobil Sony Xperia M.

Šlapal jak hodinky, ale poslední týden mám dojem, že se zbláznil.

Neustále mi doma ukazuje, že není signál, ale třeba ve městě(bydlím na vesnici) mi to jde bez problémů. Ale nikdy před tím jsem doma problém se signálem neměla a nikdo jiný v domě s tímhle problém nemá. Takže se mi nikdo nedovolá ani mi nedojde sms.

Nejde mi nabít. Můžu to zkoušet kolikrát chci, ale nezačne se nabíjet, ani kdybych se na hlavu stavěla. A ještě včera odpoledne se nabil. Když napojím nabíječku do zásuvky, začne po chvíli jaksi divně pískat, což se nikdy nedělo.

V pondělí se mi nešlo připojit na wifi a v úterý mi zase nešla zapnout data.

Co teď s ním? Má cenu dávat ho do opravny nebo reklamovat? Případně je nějaký způsob, jak ho já sama vrátím do původního stavu? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lindaf*
hodnocení

2x

Dobrý den, zkuste vrácení do továrního natavení. Pokud to nepomůže, tak ho dejte na reklamaci.

návod na tov. nastavení zde :)

o2.cz/...

hodnocení

0x
Počítej s tím že ti právo na reklamací těžko uznají protože to co píšeš jako příznaky odpovídá tomu že mobil navlhnul a kontakty mezi deskou a anténama zkorodovaly. Jestli servis najde poškození na plombě citlivé na vodu, tak je po záruce.

Viděl jsem v důsledku navlhnutí v mobilu leccos, ale zkorodované kontakty na anténu ještě ne, je to zlacenné a to jen tak nezkoroduje :-D

Tím ale nevylučuji, že to mohlo být způsobeno vlhkostí a pokud to vlhkost nezpůsobila, tak s největší pravděpodobností to budou v servisustejně tvrdit a je zcela jedno zdali kontrolní "samolepečky" uvniťř mobilu indikují nebo neindikují vlhkost :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]