Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu, jak připojit starší tv k routeru? na tv mam pouze připojení na SCART, výstup audio+video a IN out (ANTENA). Přestěhovali jsme se a v novostavbě nemáme výstup antény, pouze router a rozbočovač? Lze nějakým způsobem propojit k setopboxu z rozbočovače či routeru? Moc díky za odpověď
Chtělo by to doplnit odkud vede ten kabel do routeru, případně od jakého poskytovatele je a co všechno máš s poskytovatelem nasmlouváno. Prostě zdroj signálu. V kabelu může být jenom internet nebo třeba i telefon a TV. U kabelového rozvodu se signály obvykle vedou přímým kabelem do TV (u starší televize přes STB) a z tohoto kabelu se udělá odbočka do modemu nebo routeru.
No popravde jsem v tom ceklem amatér. Máme to tak, že nám na terasu vede přez LAN jakási krabička (viz foto1) předpokládám že je to příjimač signálu a vede do rozbočovače. Jinak o tom nevím popravdě ani ň přez jakého poskytovatele či jak to je udělané. Jen mě přávě zajímá jestli je nějaká varianta třeba STB ke kterému se dá připojit LAN aby telka šlapala. Kdyby ne zkusím nějaké možnosti co jste psali. A děkuji za odpovědi a rady
Ještě mě napadlo, že poskytovatel možná bude firma která má v určitých obcích pokrytí a my akorát tím příjimačem chytáme signál.. nevím
Asi to bude jen na připojení k internetu. On to tu má na sebe majitel bytu a ten včera zrovna odletěl někam za teplem ale asi jak řikáte bude to nejspíš jen k internetu. Docela mě zarazilo, že tu není žádná přípojka na anténu k tv. Myslel jsem, že by to tím pádem mohlo souviset s tím zařízením. Moc díky za rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.