Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chcem si kúpiť nový mobil

Od: mariesmidova25 odpovědí: 8 změna:

ahoj. ;) Chcem si kupit nový mobil, ale nenašla som ho na slovenských ani českých stránkach. ;) Len na anglických ..;) Takže by som bola vďačná, keby ste mi poradili aký z nich bude najlepší a hlavne najlacnejšie. Prosím keby ste mi napísali koľko by ten mobil vyšiel v korunách. ;) vďaka

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ten, o kterém píšeš, jsme nenašli ani my.
mariesmidova25
hodnocení

aliexpress.com/... tady je odkaz

paw*

Hledej hero H2000+

Ale za ty penize to nestoji. Stalo pred 1.5 rokem.

$100=cca 2000,- Kč. Připočti k tomu DPH a telefon mlžeš mít za pěkných 2400,-. To si raději kup něco v čechách, podobně rychlé.

mariesmidova25
hodnocení

a čo je na tomto špatné?

mariesmidova25
hodnocení

A ja nechcem hero ja chcem goophone. ;)

paw*
Kdyz pouzijes googla, tak zjistis, ze mezi hero a goophone je minimalni rozdil, spise zadny. Hero je jeste misty dostupny.
A proc neco jineho? Protoze ten telefon je vyrobne 2 roky stary. Dnes jsou dostupnejsi lepsi telefony. Jestli ti jde o iphone design, tak si tez vyberes.
Jinak pokud ujasnis nektere veci, tak snad I poradime konkretni typ. Odpovez na nasledujici.
-cena? Kolik do nej chces dat?
-design? Potrebujes nutne iphone design? Pokud ano, tak iphone kolikatku.
-vykon. Je pro te design a cena prednejsi nez vykon?
mariesmidova25
hodnocení

Max. 3.700 (+-) Víc jak 4.000 ne. ;)
Ano (Buď 5s, nebo 5c) :)
Zní to divně, ale ano.. :D ale podle mě bude mít podobný výkon jako například Vodafone Smart ll, který jsem měla a ten ještě ani nemá novější android, takže i lepší a to mi stačí ;)

mariesmidova25
hodnocení

Mohla by sem obdržet více informací? děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]