Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Moc by mně zajímalo, jestli jde nějakým způsobem zapojit extérní webkameru k televizi? Mám TV Samsung a zkoušel jsem webku zapojit do USB a samozřejmě to takhle nefunguje. Podle mně, by to mohlo fungovat přez cinch vstup, který je určen např. na DVD. Existuje vůbec nějaký takový adaptér z USB na Cinch? Nebo nějaké jiné řešení? Předem moc děkuji za případné rady.
Nelze, webkamera je určena pro spolupráci s počítačem, do TV zapojit cinchem lze jen kamera z které leze analogový videosugnál, takže řešení je pořídit si jinou kamerku.
Samsung to má ošéfovaný vyzkoušel jsem jich mraky,funguje originál kamera která je k tomu určená - SAMSUNG VG-STC3000. Cena cca 1800,-
Pro tazatele k ničemu, neleze z ní analogový videosignál a použitelná jej jen pro určíté modely TV Samsung
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.