Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás,
chci si koupit domácí kino ale samozrejme mam jiste omezeni a tim nejvetsim sou penize maximalni castka je 2500 Kč.
Našel sem toto:
SENCOR SHC XD550
informace: Audio vstupy 2 x audio vstup · Audio výstupy audio (cinch), digitální audio · Barva stříbrnočerná · Výkon (RMS) 5x 20 40 (subw.) · Video vstupy 2 x video vstup · Video výstupy SCART, S-VHS, video (cinch) · Záruka 24 ·
přehrává DVD, DVD R/RW, DVD-R/RW, CD, CD-R/RW, MP3, MPEG4, DivX, JPEG • AM/FM tuner s RDS • ZOOM • České menu
CENA: 2359 Kč (bez DPH: 1982.35 Kč)
______________________________________________________________________________________
Stim jaké formáte přehráva sem spokojen ale nevím jak s těmi reproduktory zaráží mě že by jeden z peti repraku mel mit 20 W mi pride malo ale jak rikam v tomdle se neorientuji. Sencor sem mel do ted DVD ,3 roky a sem s tou znackou spokojen.
Kdybyste nekdo vedel o lepsim tak dejte odkaz. Predem dekuji za odpovedi
hmmm ten vykon je diskutabilny..na 10 strankach pisu 5x 20 40 (subw.) a na dalsich 10 pisu 5x 15 30 (subw.) subw za taku cenu bude asi pasivny,tak necakaj ohromny hrmot a tu je par viet,co som nasiel v nejakych diskusiach na nete ...
1,No to snad ne!? Zvuk bedýnek je příšerný a žádná uprava zdroje s tím nic nenadělá. Zapojil jsem to na jiné reprobedny - dřevěné a pak to hrálo skvěle... Ovšem nepřišel jsem na chuť tomu, ze při každém přepnutí vstupu mi to hodí hasitost na 50% a já pak musím okamžiztě ztlumit... Asi si to páni programátoři v tom fofru nestačili po sobě vyzkoušet. Je třeba jim dát šanci a přístroj vrátit.
2,Jsem tez hodne spokojen s timto kinem jen bych potreboval vetsi titulky k Divx!
3,ahoj lidi. mám velký malý dotaz. šel sem si koupit Sencor XD55O,ale v obchodě sem viděl XD560(byl v akci)-podle prodejce má to co 550ka a ještě USB(musím říct,že to mi přijde momentálně hodně vhodné-využívám). ale když jsem se pídil jaký je v nich rozdíl,nic jsem nenašel(kromě vzhledu). můžete mi to někdo říct?! 550ka je totiž v obchodě dražší než 560ka,která by měl být podle označení novější typ... zvuk sem čekal lepší. jaký je v tom fígl?
4,Tak 550 má DTS a DOLBY PRO LOGIC II a má lepší zesilovač (5x20, subwoofer 40, celkem 140W oproti 5x15, SW 30 celkem 105W které má 560)
ostatne napr na zive.cz/...
obraz si urob sam...
Děkuji za odpovedi amm este jednu otazku, slysel sem ze k tomu domacimu kinu se nedodavaji kabely od reproduktoru a ze se musi zakoupit. Je to pry klasicka dvoulinka. Nevite nekdo zda je to pravda ci zda tam kabely jsou?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.